Prins Philip til sykehus

Buckingham Palace bekrefter innleggelsen.

PÅ SYKEHUS: Prins Philip ble fredag fraktet til sykehus i London. Foto: NTB Scanpix
PÅ SYKEHUS: Prins Philip ble fredag fraktet til sykehus i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag melder Buckingham Palace at dronning Elizabeths (93) ektemann, prins Philip (98), er sendt til sykehus på bakgrunn av den vedvarende helsetilstanden hans, og som et forebyggende tiltak anbefalt av legen hans.

I en pressemeldingen kommer det fram at 98-åringen ble fraktet til King Edward VII Hospital i London fra Norfolk fredag morgen.

Det er ventet at prinsen vil være innlagt i et par dager og i pressemeldingen blir det kjent at han ikke ble fraktet med ambulanse. Prinsens innleggelse var planlagt i forveien.

Express skrev tidligere fredag at prins Philip ikke kom til å feire jul med dronningen på Sandringham, og at dronningen tok toget til kongefamiliens gods uten ham.

Bilulykke

I januar var dronning Elizabeths 98 år gamle ektemann prins Philip involvert i en bilulykke. Saken fikk mye spalteplass i britiske medier, og skapte debatt om når eldre mennesker bør gi fra seg førerkortet og slutte å kjøre.

I februar opplyste det britiske kongehuset at prins Philip «frivillig» hadde gitt fra seg sertifikatet, ifølge Sky News.

«Etter en omhyggelig vurdering har hertugen av Edinburgh tatt avgjørelsen om å frivillig levere inn førerkortet sitt», het det i kunngjøringa fra Buckingham Palace.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer