Prins William:

Prins William snakker ut om mora: - Det er ikke som andres sorg

Prins William avslører at han først nå er klar til å snakke ordentlig om morens bortgang. 

ÅPNER SEG: I et åpenhjertig intervju snakker prins William ut om den tunge tiden etter moras bortgang. Først nå, nesten 20 år etter, klarer han å snakke om ulykken som tok moras liv. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
ÅPNER SEG: I et åpenhjertig intervju snakker prins William ut om den tunge tiden etter moras bortgang. Først nå, nesten 20 år etter, klarer han å snakke om ulykken som tok moras liv. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no): 31. august er det 20 år siden prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke. I april snakket prins Harry (32) åpenhjertig ut om moras død.

Prinsen fortalte at han i flere år forsøkte å ignorere sorgen over moras død, og at han til slutt måtte søke profesjonell hjelp for å takle følelsene.

I et nytt intervju med det britiske magasinet GQ åpner også prins William (34) seg om den tunge tiden.

Først nå, nesten 20 år etter ulykken som tok Dianas liv, føler hennes eldste sønn seg klar for å snakke om den tragiske hendelsen, uken som fulgte og den enorme påvirkningen det har hatt på ham selv og prins Harry.

Saken fortsetter under bildet.

Som en del av den pågående «Heads Together»-kampanjen har prins William, hertug av Cambridge, åpnet seg om sin mentale helse og diskutert moras bortgang.

- Det er ikke som andres sorg

I det åpenhjertige intervjuet avslører hertugen at han ønsker å få nasjonen til å snakke mer om følelser og forteller at han skulle ønske at mora fikk møtt hans nye familie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer