Prins William og prins Harry:

Prinsebrødrene gjenforent

Prins William og prins Harry deltar på avdukingen av prinsesse Diana-statue.

FÅR STATUE: Prins Harry og Prins William avduker statue av Diana på prinsessas 60-årsdag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag er «alles» øyne rettet mot Storbritannia og den britiske kongefamilien. I dag skulle nemlig avdøde prinsesse Diana ha blitt 60 år, og i den anledning er hennes sønner prins William (39) og prins Harry (36) til stede for å avduke en ny statue av mora.

Avdukingen skjer på Kensington Palace, og det har som kjent vært mange spekulasjoner om forholdet mellom de to prinsebrødrene den siste tida.

Duoen ble sist gjenforent da de tok et siste farvel med dronning Elizabeths (95) ektemannen og prinsenes bestefar, prins Philip, i april.

Etter å ha vært i fem dagers karantene på Frogmore Cottage etter ankomsten, har prins Harry tidligere denne uka tatt turen til London for å delta på et veldedig arrangement. Det er imidlertid torsdagen folket har ventet på - og nå er ventetida over.

Allerede før prinsebrødrene avduket statuen, kunne man se de i dyp prat med hverandre. Dette er som nevnt første gang de viser seg offentlig sammen siden april.

Denne gangen er det tydelig at de har lagt sine personlige rifter til side, og begge har vært å se med store smil på munnen i løpet av ettermiddagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer