Jazmine Grace Grimaldi:

Prinsedatter røper innleggelse

Prins Albert av Monacos eldstedatter, Jazmin Grace Grimaldi, åpner seg om plagene medført av coronaviruset.

ÅPNER SEG: Jazmin Grace Grimaldi forteller åpenhjertig om sykehusinnleggelsen forrige helg. Her avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER SEG: Jazmin Grace Grimaldi forteller åpenhjertig om sykehusinnleggelsen forrige helg. Her avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli kom nyheten om at prins Alberts (62) eldstedatter, Jazmin Grace Grimaldi (28), var smittet av corona. Det delte hun selv på Instagram, fire måneder etter at faren testet positivt.

Det har nå gått over en måned siden 28-åringen delte at hun var blitt coronasmittet. Torsdag deler hun nok et innlegg på Instagram om hvordan det står til med helsa.

Der kommer det fram at hun var innlagt på sykehuset forrige helg med helseplager relatert til coronaviruset.

Fant knute i den ene lungen

Innleggelsen kom som følge av at hun forrige fredag opplevde å få et utslett på kroppen som liknet på vannkopper. I tillegg hadde hun feber, migrene og ekstreme smerter i lungene og ribbeina.

Etter flere undersøkelser, som blant annet besto av en urinprøve, blodprøver og røntgen av brystet, fikk hun svar om at hun hadde en høyere CRP enn normalt, samt et lavt nivå av hvite blodlegemer. Ifølge Grimaldi mener legene at plagene er relatert til coronaviruset.

Ifølge Lommelegen er CRP en forkortelse for C-reaktivt protein, som produseres i levra. Proteinet produseres ved celledød og typisk stiger det ved betennelsesreaksjoner i kroppen. Dette kan måles med en blodtest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer