Prins Andrew:

Prinsen forlater Buckingham

Prins Andrews venner blir færre og færre.

MÅ UT: Prins Andrew (t.h) er ikke en særlig populær mann om dagen. Nå er han nødt til å pakke sammen kontoret sitt på Buckingham Palace - stedet han har bodd og jobbet fra i flere tiår. Her fotografert på balkongen med sin bror, prins Charles, og deres mor, dronning Elizabeth, i sommer. Foto: NTB scanpix
MÅ UT: Prins Andrew (t.h) er ikke en særlig populær mann om dagen. Nå er han nødt til å pakke sammen kontoret sitt på Buckingham Palace - stedet han har bodd og jobbet fra i flere tiår. Her fotografert på balkongen med sin bror, prins Charles, og deres mor, dronning Elizabeth, i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Overskriftene rundt prins Andrew vil ingen ende ta. Etter at han i midten av november stilte opp i et kontroversielt intervju med BBC, har prinsen fått passet påskrevet av både familie og kritikere. Det var første gang han ytret seg om anklagene om seksuelle overgrep han angivelig skal ha begått.

Dette nekter han hardnakket for selv, men seerne har ikke latt seg overbevise. Bilder med vakre, unge kvinner, manglende sympati og et nært vennskap med den dømte og avdøde serieovergriperen Jeffrey Epstein gjør at enkelte aner ugler i mosen.

Ifølge en undersøkelse der 1600 personer ble spurt om de tror på prinsen, svarte bare seks prosent bekreftende, ifølge BT.

Skandaleintervjuet har medført sanksjoner for prinsen, som står mer og mer alene i kaoset. Nå er det blitt kjent at kontoret hans flyttes ut av Buckingham Palace.

Må flytte

The Guardian omtaler saken. Den britiske storavisa skriver at prinsen nå forbereder seg på å forlate sitt private kontor på palasset, der dronninga - hans mor - og flere andre kongelige styrer sine daglige operasjoner fra.

På fredag bekreftet Buckingham Palace at prinsen skal jobbe med noe han har døpt Pitch@Palace.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer