Prins Carl Philip:

Prinsen i gokart-uhell

Prins Carl Philips Racing Pokal arrangeres i Sverige denne helga. Fredag gikk det galt på trening for prinsen selv.

KJØRTE UT: Under fredagens trening mistet prins Carl Philip et dekk på gokart-bilen sin. Foto: NTB scanpix
KJØRTE UT: Under fredagens trening mistet prins Carl Philip et dekk på gokart-bilen sin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld skriver Expressen at treninga i forkant av helgas Prins Carl Philips Racing Pokal ikke gikk som den skulle for den svenske prinsen.

Prins Carl Philip (41) var ifølge avisa innblandet i en ulykke hvor det ene hjulet på bilen datt av, noe som resulterte i at han kjørte ut av banen på sin tredje runde.

41-åringen skal ifølge avisa ha stått i grusen mens de andre bilene kjørte ferdig, og ble deretter fraktet bort fra banen. Det er ikke kjent om prinsen har pådratt seg noen skader under hendelsen, men avisa har publisert bilder av ham sittende bakpå en firhjuling.

Krasj

Da Carl Philip gokart-debuterte i 2006, ble ikke starten helt slik han hadde sett for seg. En sleip bane og øsende regn skapte vanskelige kjøreforhold for prinsen, og i tredje kvalifiseringsløp sa det stopp,

41-åringen mistet kontroll over gokarten, som skled inn i en haug med gamle bildekk. Mørbanket måtte Carl Philip få behandling i en ambulanse. Likevel valgte han å stille til start i finalen.

Svenskeprinsen var den gang spesialinvitert til å være med på laget til den svenske racerkongen Janne «Flash» Nilsson, som til tross for krasjen var imponert over sin elev.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer