Prins Daniel:

Prinsen legger seg flat etter å ha «glemt» å omtale kvinner

- Man hørte at prins Daniel angret.

I HARDT VÆR: Det ble raskt lagt merke til da prins Daniel glemte noe vesentlig da han oppsummerte året med kongefamilien. Sin egen feil rettet han raskt opp i. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Det ble raskt lagt merke til da prins Daniel glemte noe vesentlig da han oppsummerte året med kongefamilien. Sin egen feil rettet han raskt opp i. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prins Daniel (45) har blitt en yndling blant det svenske folk etter at han giftet seg med kronprinsesse Victoria (41) i 2010. Tradisjon tro oppsummerer den svenske kongefamilien året som er gått i likhet med den norske kongefamilien, noe de også gjorde før nyttår i 2018.

Programmet, «Året med kungafamiljen», som i utgangspunktet skulle trekke fram alt kongefamilien fikk ta del i i fjor, ble alt annet enn satt pris på hos enkelte svensker. Ifølge Expressen gikk det nemlig ikke helt som planlagt da prins Daniel snakket om da han tok del i åpningen av en ny ishall på Ockelbo.

Legger seg flat

I programmet uttrykte nemlig prins Daniel sin glede over å ha fått spille hockey med gutta, noe som har fått enkelte til å sperre opp øynene.

Den svenske hockeystjerna Maria Rooth (39), som blant annet var på landslaget for Sverige under OL i 2002 og 2006, var også til stede under åpningen sammen med prinsen. Hun reagerte kraftig på hvordan 45-åringen ikke nevnte kvinnene som var til stede.

- Jeg har spilt hockey siden jeg var fire år gammel og er vant til hvordan man drar alle over en kam. Jeg har møtt prins Daniel og vet at han er fantastisk mann, men jeg kjente at han kunne sagt det bedre. Jeg vet jo at han ville inkludere oss også, sier hun ifølge avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer