Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Prinseparet med harde Beckham-anklager

- Det ødela forholdet deres.

AVHENGIG?: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha lest mye om seg selv i mediene. Foto: Michael M. Santiago/AFP/NTB
AVHENGIG?: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha lest mye om seg selv i mediene. Foto: Michael M. Santiago/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som kongelig må man trolig være ekstra forsiktig med hvem du inviterer inn i privatlivet. Det skal angivelig prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) ha brent seg på.

Prinseparet har stått i en god andel mediestormer helt fra de forlovet seg i 2017, til deres avskjed med kongelige plikter i 2020.

Ifølge forfatter Tom Bower, og hans nye bok «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors», var Harry og Meghan «avhengig» av å lese om seg selv i mediene, men fryktet at hemmelighetene deres ville lekke ut, skriver Us Weekly.

Skal ha ringt David Beckham

«Harry og Meghan var som lenket. Hver kveld søkte de på internett for å lese avisene og se hva nettrollene postet på sosiale medier. På en irrasjonell måte matet de hverandres vanvidd om media», skriver Bower, og legger til at paret følte seg truffet av selv den mildeste kritikken.

Men det er spesielt én person hertuginnen fryktet ville lekke privat informasjon til pressen: fotballfruen Victoria Beckham (48).

Ifølge Bower ringte prins Harry til hennes ektemann, David Beckham (47), om anklagene, som Beckham deretter benektet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer