Prinsesse Ingrid Alexandra:

Prinsessa bytter skole

Kongehuset bekrefter.

SKOLEBYTTE: Etter fem år på Oslo Internasjonale Skole skal prinsesse Ingrid Alexandra nå bytte skole. Foto: NTB Scanpix
SKOLEBYTTE: Etter fem år på Oslo Internasjonale Skole skal prinsesse Ingrid Alexandra nå bytte skole. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ettermiddag kan kongehuset på sine nettsider fortelle at prinsesse Ingrid Alexandra (15) fra høsten av bytter skole. Fra 2014 og fram til nå har prinsessa gått på Oslo Internasjonale Skole på Bekkestua, men nå venter skolebytte for 15-åringen, som i august begynner i 10. klasse på Uranienborg skole.

Ingrid Alexandra har som nevnt de siste åra gått på Oslo Internasjonale Skole, og fra 2010 til 2014 var hun elev ved Jansløkka skole i Asker.

- Prinsesse Ingrid Alexandra var nå ferdig med trinnet hun begynte på ved Oslo Internasjonale skole. Hun har likevel ett år igjen av vanlig norsk, offentlig skole, og ønsket å gå dette siste året av ungdomsskolen ved Uranienborg skole, sier assisterende kommunikasjonssjef på Slottet, Sven Gjeruldsen, til Dagbladet.

Prinsessa starter på videregående i 2020.

Prinsessa har nesten halvannet år igjen på ungdomsskolen, og til høsten skal hun også konfirmeres. Ingrid Alexandra er med andre ord på vei med full fart inn i de voksnes rekker.

Enn så lenge lever prinsessa tilnærmet som ungdommer flest. Skolearbeid står i fokus, og på fritida liker hun å stå på ski og driver med kickboksing. Hun deler også resten av familiens glede over vannsport og ski, har Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, tidligere skrevet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer