Lady Kitty Spencer:

Prinsesse Dianas niese stjeler showet - igjen

Gikk fra 17 000 til en halv million følgere på en kveld.

TAR VERDEN MED STORM: Det siste året har oppmerksomheten rundt Lady Kitty Spencer økt drastisk. Foto: NTB Scanpix
TAR VERDEN MED STORM: Det siste året har oppmerksomheten rundt Lady Kitty Spencer økt drastisk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da prins Harry (34) fikk sin hertuginne Meghan (37) i mai fjor, var det ikke bare bruden som fikk oppmerksomhet. På vei inn til St. Georges kapell på Windsor slott strålte nemlig Lady Kitty Spencer (28), som er niesen til avdøde prinsesse Diana - eldstedattera til Dianas bror, jarl Charles Spencer (54), om kapp med sola.

Kitty stjal showet i en grønn kreasjon fra Dolce & Gabbana, og hadde matchet antrekket med oransje sko og veske - som sto i stil med kjolen.

I ettertid er det mange som har fått øynene opp for den vakre 28-åringen, som har levd en relativt skjermet tilværelse - fram til de siste åra.

Populær

Det siste året har nemlig jobboppdragene kommet på løpende bånd, og Kitty har både vært avbildet på en rekke forsider, samt gått på catwalken for flere luksuriøse motehus.

I et nytt intervju med Harper's Bazaar, hvor hun også imponerer på flere bilder, letter hun for første gang på sløret om hvordan populariteten rundt henne har økt drastisk den siste tida.

I motsetning til de fleste kongelige har Kitty vært på Instagram i lengre tid, og etter bryllupet i fjor økte følgerskaren hennes i rekordtempo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer