Meghan og Harrys bryllup:

Prinsesse Dianas «ukjente» niese «tok en Pippa»

- Den ene personen som klarte å overgå Amal Clooney.

SLÅENDE VAKKER: Mange har sperret øynene opp for 27 år gamle Lady Kitty Spencer etter at hun slo gjennom som modell for noen år siden. Hun ble også godt lagt merke til i lørdagens prinsebryllup i Windsor. Foto: NTB scanpix
SLÅENDE VAKKER: Mange har sperret øynene opp for 27 år gamle Lady Kitty Spencer etter at hun slo gjennom som modell for noen år siden. Hun ble også godt lagt merke til i lørdagens prinsebryllup i Windsor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag formiddag ga prins Harry (33) og Meghan Markle (36) hverandre sine «ja» i St. Georges kapell på Windsor slott i London.

Forventningene har vært skyhøye helt siden forlovelsen ble kjent i november i fjor, kanskje spesielt når det gjelder brudekjolen og gjestelisten.

Alles øyne var på den vakre bruden da hun ankom kapellet like før klokken 13 (norsk tid), men før den tid ankom altså gjestene.

Lady Kitty Spencer (27) er blant dem som har fått mye oppmerksomhet i internasjonale medier etter at hun troppet opp i Windsor lørdag formiddag.

Nettsteder som blant andre Harper's Baazar, Marie Claire og Good Housekeeping omtaler henne som en av bryllupets best kledde gjester.

- Vakker

27-åringen, som er niesen til avdøde prinsesse Diana - eldstedattera til Dianas bror, jarl Charles Spencer (53), stjal showet i en grønn kreasjon fra Dolce & Gabbana. Hun hadde matchet antrekket med oransje sko og veske - som sto i stil med kjolen.

Spencer kom sammen med søstera Lady Eliza (25), broren Louis (24) og mora Victoria Aitken (52).

«Lady Kitty Spencer, den ene personen som klarte å overgå Amal Clooney», blir blant annet nevnt på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer