Den svenske kongefamilien:

Prinsesse Estelle (10) vekker oppsikt

- Slik har vi aldri sett henne før.

TRONEARVING: Prinsesse Estelle bemerket seg i nye bilder. Foto: Thron Ullberg/Kungliga Hovstaterna
TRONEARVING: Prinsesse Estelle bemerket seg i nye bilder. Foto: Thron Ullberg/Kungliga Hovstaterna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For ti år siden sto jubelen i taket da prins Daniel (48) og kronprinsesse Victoria (44) ønsket velkommen til sin førstefødte. Det ble seinere kjent at den nyfødte prinsessen skulle få bære navnet Estelle Silvia Ewa Mary.

Forrige måned ble naturligvis den framtidige tronearvingens 10-årsdag markert av det svenske kongehuset, og i den anledning delte de nye bilder av kronprinsparet og deres to barn.

Det er nemlig vanlig for mange kongehus i Europa å markere de kongeliges fødselsdager med å dele nye, kongelige portretter.

Tirsdag delte det svenske kongehuset en rekke nye bilder av de kongelige familiemedlemmene på sine oppdaterte nettsider, og det er spesielt ett av bildene som vekker oppsikt.

- Stjeler showet

Det er liten tvil om at de yngste kongelige stjeler oppmerksomheten når nye bilder dukker opp, og ved flere tilfeller får man seg også en overraskelse når bildene blir publisert.

Det var ikke noe unntak da prinsesse Estelle ble avbildet sammen med sin mor, prinsesse Victoria (44) og kong Carl Gustaf (75). Svensk Damtidning er blant dem som har bemerket seg de nye bildene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.