Prinsesse Madeleine er gravid

- Vi kan ikke vente med å bli foreldre!

VENTER BARN: Prinsesse Madeleine er gravid, og har termin i begynnelsen av mars 2014. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN: Prinsesse Madeleine er gravid, og har termin i begynnelsen av mars 2014. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Den svenske prinsessen Madeleine (31) og Christopher O'Neill (39) venter barn.

Det bekrefter det svenske kongehuset til Dagbladet.

- Dette er en stor glede. Den kongelige familien og alle er glade for denne fantastiske nyheten, sier informasjonssjef ved det Kungliga Slottet, Bertil Ternert til Dagbladet.

Han forteller at det er prinsesse Madeleines eget ønske å fortelle nyheten nå.

• Gratulér paret i protokollen nederst i artikkelen!

Termin i mars - Chris og jeg er henrykt over å kunne fortelle at vi venter barn i begynnelsen av mars til neste år. Vi føler oss så velsignet og kan ikke vente med å bli foreldre! skriver prinsessen på sin Facebook-side.

Slottet skriver på sin nettside at den kommende moren har det bra, og at termin er i begynnelsen av mars 2014.

Det forventes ingen forandringer på prinsessens program den kommende tiden.

TV2s kongeekspert Kjell Arne Totland forteller at Madeleine har ønsket seg barn lenge.

- Dette er veldig hyggelig nyheter fra Stockholm i dag. Jeg vet at Madde lenge har ønsket seg barn - særlig etter at Victoria fikk Estelle, sier han til Dagbladet, og legger til:

- Hun blir en flott mor, og Chris en flott far.

Tante og onkel Madeleine har vært tante og fått smake på morsrollen siden februar 2012, da kronprinsesse Victoria (34) og prins Daniel (38) ble foreldre for første gang 23 februar i fjor.

BLIR SNART FORELDRE: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill giftet seg 8 juni i år, og blir foreldre i mars til neste år. Foto: Stella Pictures
BLIR SNART FORELDRE: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill giftet seg 8 juni i år, og blir foreldre i mars til neste år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er lille Estelle Silvia Ewa Mary blitt halvannet år.

Forretningsmannen Chris O'Neill møtte den svenske prinsessen i New York i 2010, og 8 juni i år giftet paret seg i Stockholm.

Prinsesse Madeleine har bodd i New York i mange år, og ifølge Aftonbladet bor Madeleine og Chris sammen i en leilighet i Midtown East, ikke langt fra Central Park på Manhattan.

Uenighet om bosted Expressens kongeekspert Johan T. Lindwall er imidlertid overbevist om at paret nå kommer til å flytte hjem til Sverige.

«Jeg er overbevist om at dette innebærer at vi endelig får hjem prinsessen vår igjen. Madeleine har tidligere gjort klart for alle at hun vil starte en familie hjemme i Sverige», skriver han i en gratulasjonskommentar i dag.

TV2s kongeekspert tror imidlertid ikke Madeleine velger å flytte hjem.

KUSINE ESTELLE: Madeleine og Chris O'Neill har fått føle på foreldrerollen gjennom kronprinsesse Victorias datter Estelle Silvia Ewa Mary. Foto: Stella Pictures
KUSINE ESTELLE: Madeleine og Chris O'Neill har fått føle på foreldrerollen gjennom kronprinsesse Victorias datter Estelle Silvia Ewa Mary. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Madde vil nok fortsatt bli boende i New York - men velger trolig å føde hjemme i Sverige, sier Kjell Arne Totland.

Dagbladet har vært i kontakt med det norske slottet. De har ingen kommentar rundt den gledelige nyheten, ifølge kommunikasjonsansvarlig Marianne Hagen.

• Gratulér paret i protokollen under her!