Prinsesse Madeleine fryser ut Sofia

Brorens kjæreste.

PRIVAT FEIRING: Prinsesse Madeleine vil bare ha 45 venninner på en privat fest når hun fyller 30. Brorens kjæreste er ikke en av dem. Foto: Stella Pictures
PRIVAT FEIRING: Prinsesse Madeleine vil bare ha 45 venninner på en privat fest når hun fyller 30. Brorens kjæreste er ikke en av dem. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Førstkommende søndag fyller prinsesse Madeleine 30 år.

Den store dagen skal ifølge Expressen feires med en stor bursdagsfest, med 45 av prinsessens nærmeste venninner på gjestelista.

Den som imidlertid ikke er invitert, er Carl Philips kjæreste Sofia Hellqvist (27).

«Ingen venninne» Ifølge avisa har «Madde» nemlig gjort det helt klart at brorens glamourmodellkjæreste ikke er som nær venninne å regne, til tross for at de to så smått har begynt å omgås på Haga slott og hjemme hos kongeparet på Drottningholm.

Hellqvist kom også hånd i hånd med Madeleines kjæreste, Chris O'Neill (37), til prinsesse Estelles dåp i mai.

Det holder likevel ikke til en invitasjon til kalaset, som «Madde» holder sammen med bestevenninnen Louise Gottlieb.

Isfront
Dette er imidlertid ikke første gang «Madde» oppfører seg kjølig mot Hellqvist, som bor sammen med storebror Carl Philip i en privat etasje i et hus på Kungeliga Djurgården.

Ifølge svensk presse er Madeleine svært opprørt over at kongeparet har tatt den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren inn i varmen i rekordfart.

Spesielt skuffende synes hun det er at den tidligere toppløsmodellen allerede nå får bli med på kongefamiliens ferieturer. 

Madeleines eks-kjæreste Jonas Bergstrøm og søsterens ektemann, prins Daniel, måtte begge vente i fem år fikk de fikk samme invitasjon.

Ingen folkefest Det er imidlertid ikke bare Hellqvist som ekskluderes fra Madeleines bursdagsfeiring. Det samme gjør det svenske folket.

For mens storesøsknene kronprinsesse Victoria (34) og prins Carl Philip (33) begge feiret sine tretti med folkefest i den indre borggården på slottet i Stockholm, står «Madde» ifølge Aftonbladet over den offentlige feiringen.

Kongeparet vil til gjengjeld arrangere en liten privat feiring på Drottningholm for datteren, hvor prinsessens amerikanske kjæreste Chris O'Neill også vil være på plass, ifølge Expressen.

ARM I ARM: Det er ikke vanlig at kongeliges kjærester er med på offisielle anledninger. Men under dåpen av prinsesse Estelle i mai, kom Sofia Hellqvist arm i arm med Madeleines kjæreste Chris O'Neill. Foto: Stella Pictures
ARM I ARM: Det er ikke vanlig at kongeliges kjærester er med på offisielle anledninger. Men under dåpen av prinsesse Estelle i mai, kom Sofia Hellqvist arm i arm med Madeleines kjæreste Chris O'Neill. Foto: Stella Pictures Vis mer