NYLIG FORLOVET: I fjor sommer så alt ut til å være fryd og gammen for Sveriges prinsesse Madeleine og hennes kjæreste Jonas Bergström. I august forlovet de seg. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
NYLIG FORLOVET: I fjor sommer så alt ut til å være fryd og gammen for Sveriges prinsesse Madeleine og hennes kjæreste Jonas Bergström. I august forlovet de seg. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIXVis mer

- Prinsesse Madeleine i storkrangel med kjæresten

Skal ha flyttet fra forloveden.

||| (Dagbladet): Mens hele Sverige gleder seg over kronprinsesse Victoria og teller dagene til sommerens bryllup, tyder det på at kjærligheten kan rakne for lillesøsteren hennes.

Ifølge Expressen har prinsesse Madeleine og Jonas Bergström knapt sett hverandre de seineste ukene.

Etter en opprivende krangel har prinsessen for tiden ikke lyst til å bo under samme tak som forloveden, sier personer i parets nærhet til avisa.

Dyp krise
I stedet har hun overnattet hos venninner eller med kongefamilien på Drottningholms slott.

Parets nærmeste er overbevist om at forholdet til prinsessen og Bergström hadde vært over, om det ikke hadde vært for at de var forlovet, skriver svenske Expressen.

Tidligere i år skrev Expressen at forholdet deres var inne i en dyp krise. De to dro på en tre uker langferie for å ta tak i problemene, men etter det har ingen sett dem sammen i offisielle sammenhenger.

Krisen startet i april i fjor, da Bergström valgte å dra på skitur til Åre i stedet for å være sammen med henne.

For prinsessen var dette nok en bekreftelse på at kjæresten prioriterte venner og jobben som jurist.

DA HUN FIKK RINGEN: Prinsesse Madeleine og juristen Jonas Bergström fortalte om sin forlovelse i august i fjor. Her viser prinsessen stolt fram ringen. Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX /
DA HUN FIKK RINGEN: Prinsesse Madeleine og juristen Jonas Bergström fortalte om sin forlovelse i august i fjor. Her viser prinsessen stolt fram ringen. Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX / Vis mer

Etter Åre-turen skal forholdet deres nærmest ha vært over. I juni dro de så på ferie til Capri, der Bergström fridde.

Etter forlovelsen er forholdet deres blitt et anliggende for hele Sverige. Som prinsessens ektemann får Bergström en rolle i det svenske kongehuset med representasjonsoppgaver for landet.

Ikke de eneste
Forholdskrisen kommer på verst tenkelig tidspunkt, ettersom et brudd vil kaste mørke skygger over storesøster Victorias bryllup.

Madeleine og Bergström er heller ikke de eneste som har hatt parproblemer i det svenske kongehuset det seineste året.

Hennes bror, prins Carl Philip skapte i fjor rabalder da han ikke lenge etter bruddet med Emma Pernald ble sammen med eksmodellen og «Paradise Hotel»-deltakeren Sofia Hellqvist.