I AKSJON: Prinsesse Märtha Louise konkurrerte i de lavere klassene under Oslo Horse Show på Telenor Arena torsdag og kunne glede seg over en tredjeplass. Fredag gikk det imidlertid ikke like bra. Foto: Andreas Fadum
I AKSJON: Prinsesse Märtha Louise konkurrerte i de lavere klassene under Oslo Horse Show på Telenor Arena torsdag og kunne glede seg over en tredjeplass. Fredag gikk det imidlertid ikke like bra. Foto: Andreas FadumVis mer

Prinsesse Märtha Louise falt av hesten

Endte med fall.

Prinsesse Märtha Louise (46) deltar i Oslo Horse Show på Telenor Arena og deltok i en internasjonal konkurranse for første gang siden hun la opp for 17 år siden da hun torsdag red inn til tredjeplass.

Blant tilskuerne var dronning Sonja (80) og kong Harald (80), som hadde tatt turen til Telenor Arena for å heie på datteren. Kongeparet holdt en lav profil da de satte seg på tribunen for å se på konkurransen torsdag.

FALT AV: Slik så prinsessen ut på hesteryggen fredag ettermiddag. På et tidspunkt falt hun av hesten. Foto: Andreas Fadum
FALT AV: Slik så prinsessen ut på hesteryggen fredag ettermiddag. På et tidspunkt falt hun av hesten. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Falt av

Under konkurransen fredag gikk det ikke så bra. Hun tok en litt for brå sving på vei inn til et hinder og endte med å falle av hesten.

Prinsessen ble ikke skadd i fallet, hun kom seg opp på beina og fulgte deretter hesten ut av banen mens hun smilte og lo.

Dermed ble hun uplassert i sitt andre ritt i turneringen. Prinsessen deltar i en ny konkurranse på avslutningsdagen søndag, og får da en sjanse til å revansjere seg.

Heiet på barna i 2016

I fjor var Märtha også i aksjon på hesteryggen under stevnet.

Da var både kronprinsparet, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby på plass i Telenor Arena for å heie fram «tante Märtha» da hun prøvde seg på hesteryggen igjen.

Mye oppmerksomhet fikk også Märtha Louises døtre Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9).

Prinsessebarna holdt oppvisning med Voltige-teamet til Lommedalen Kjøre- og Rideklubb.

Märtha Louise heiet på barna fra tribunen sammen med sin eksmann Ari Behn (45), og det var ingen tegn til sure miner mellom mamma og pappa på tribunen.

Prinsessen begynte med riding allerede som åtteåring, men la opp som profesjonell sprangrytter for 16 år siden.

(NTB/Dagbladet)