Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles

Melder Slottet.

SKILLES: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles, etter 14 års ekteskap. Her avbildet i forbindelse med bryllupet til prinsesse Madeleine i Stockholm i 2013. Foto: Jonathan Nackstrand /AFP / NTB Scanpix
SKILLES: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles, etter 14 års ekteskap. Her avbildet i forbindelse med bryllupet til prinsesse Madeleine i Stockholm i 2013. Foto: Jonathan Nackstrand /AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles, etter 14 års ekteskap.

Slottet skriver følgende i en pressemelding fredag ettermidag:

«Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har bestemt seg for å gå fra hverandre. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim 24. mai i 2002. Sammen har de barna Maud Angelica Behn, født 29. april 2003, Leah Isadora Behn, født 8. april 2005, og Emma Tallulah Behn, født 29. september 2008. Foreldrene vil ha delt omsorg, og barna fortsetter på sine skoler.»

Føler skyld

Prinsesse Märtha Louise forklarer i pressemeldingen at hun og ektemannen har «vokst fra hverandre», og at de har prøvd å redde ekteskapet over lengre tid.

- Det er forferdelig å oppleve at det ikke er noe mer vi kan gjøre.

- Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet, uttaler prinsessen i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer