Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Prinsessens ektemann stjal showet

Prinsesse Madeleine deler som regel bilder alene med barna. Denne gangen overrasket også Chris O'Neill.

FEIRET MED BARNA: Chris O'Neill og prinsesse Madeleine feiret Halloween med sine tre barn. Paret har også delt bildet med fansen. Foto: Shutterstock/NTB
FEIRET MED BARNA: Chris O'Neill og prinsesse Madeleine feiret Halloween med sine tre barn. Paret har også delt bildet med fansen. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få som går så beinhardt inn for å kle seg ut, som mange amerikanere gjør i forbindelse med Halloween. Dagbladet har tidligere skrevet om Heidi Klums (48) ville kostymer, men også om kjendisbarn som har kledd seg ut som sine berømte foreldre.

Denne gangen er det imidlertid svenske prinsesse Madeleines (39) ektemann, Chris O'Neill (47), som stjeler showet. Prinsessen har nemlig delt et bilde av seg selv, ektemannen og deres tre felles barn Leonore (7), Nicolas (6) og Adrienne (3).

Mens de tre barna har valgt «enkle» kostymer for anledningen, og prinsesse Madeleine tilsynelatende har latt utkledningen ligge denne gangen, har 47-åringen gått «all in».

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative Halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Elsker han

I kommentarfeltet er det flere av Maddes nesten 300 000 følgere som har lagt igjen emojier som ler så de gråter, samtidig som de påpeker Chris' hysteriske kostyme.

Hva han har kledd seg ut som er det likevel ikke så lett å bli klok på, men ifølge fansen kan det tyde på at han «var» den svenske artisten Magnus Uggla.

«Chris er et humør», er det en som skriver.

«Elsker Chris», skriver en annen, mens en tredje mener at prinsessens ektemann er «morsom».

Hyggelig overraskelse

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle forteller at Chris O'Neill trives best i skyggen av kona, og at han ønsker å leve så anonymt som mulig. Det var nok derfor mange som ble overrasket da det ovennevnte bildet ble det.

- Tidligere år har bare prinsesse Madeleine og barna stilt opp på Halloween-bilde, men i år er han til manges store overraskelse med, sier Vagle, og fortsetter:

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 09.12.2015 - JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

- Og det i glitrende discoskjorte, parykk og solbriller. Han ser vel ikke så veldig komfortabel ut der han står, men hva gjør man ikke for barna?!

Kongehuseksperten tipper at det svenske folket gleder seg stort over at «han for en gangs skyld ikke gjemmer seg bak kamera eller et annet sted».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer