Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Prinsessens ektemann stjal showet

Prinsesse Madeleine deler som regel bilder alene med barna. Denne gangen overrasket også Chris O'Neill.

FEIRET MED BARNA: Chris O'Neill og prinsesse Madeleine feiret Halloween med sine tre barn. Paret har også delt bildet med fansen. Foto: Shutterstock/NTB
FEIRET MED BARNA: Chris O'Neill og prinsesse Madeleine feiret Halloween med sine tre barn. Paret har også delt bildet med fansen. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er få som går så beinhardt inn for å kle seg ut, som mange amerikanere gjør i forbindelse med Halloween. Dagbladet har tidligere skrevet om Heidi Klums (48) ville kostymer, men også om kjendisbarn som har kledd seg ut som sine berømte foreldre.

Denne gangen er det imidlertid svenske prinsesse Madeleines (39) ektemann, Chris O'Neill (47), som stjeler showet. Prinsessen har nemlig delt et bilde av seg selv, ektemannen og deres tre felles barn Leonore (7), Nicolas (6) og Adrienne (3).

Mens de tre barna har valgt «enkle» kostymer for anledningen, og prinsesse Madeleine tilsynelatende har latt utkledningen ligge denne gangen, har 47-åringen gått «all in».

- Elsker han

I kommentarfeltet er det flere av Maddes nesten 300 000 følgere som har lagt igjen emojier som ler så de gråter, samtidig som de påpeker Chris' hysteriske kostyme.

Hva han har kledd seg ut som er det likevel ikke så lett å bli klok på, men ifølge fansen kan det tyde på at han «var» den svenske artisten Magnus Uggla.

«Chris er et humør», er det en som skriver.

«Elsker Chris», skriver en annen, mens en tredje mener at prinsessens ektemann er «morsom».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer