Milana Abensperg und Traun:

Prinsessens tantebarn overrasker

Lever et liv med psykedelisk sopp i fokus.

PSYKEDELISK: Prinsessens kusine, Milana Abensperg und Traun, har en svært ukonvensjonell jobb. Foto: BabiradPicture/Shutterstock
PSYKEDELISK: Prinsessens kusine, Milana Abensperg und Traun, har en svært ukonvensjonell jobb. Foto: BabiradPicture/Shutterstock Vis mer
Publisert

Svenske prinsesse Madeleine (40) flyttet som kjent til Florida i 2018. Der bor hun sammen med ektemannen Chris O'Neill (48) og deres tre barn prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (7) og prinsesse Adrienne (4).

Madeleines tantebarn, Milana Abensperg und Traun (27), lever derimot et helt annet liv.

Svensk Dam har også omtalt saken.

Hun er datteren til Natascha Abensperg und Traun, en av O'Neills fem halvsøstre.

Men i motsetning til store deler av O'Neill-familien, jobber ikke 27-åringen innen finans og næringsliv.

«VIXEN»: Prinsesse Märtha Louise i latter etter dette. Video: Vixen Vis mer

Hun driver nemlig «Funga», et nettsted hvor psykedelisk sopp er i fokus.

Abensperg und Traun beskriver nettstedet som en plattform dedikert til å skape og kommunisere innhold relatert til psykedelika.

På Instagram forteller hun at hennes nysgjerrighet på psykedeliske stoffer begynte når hun var i begynnelsen av tjueåra. Da hun lærte «hvilken livsendrende effekt slik medisin kan ha».

«Et år etter pandemien flyttet jeg til Mexico City. Det var her jeg innså at det ikke fantes noe attraktivt digitalt rom til unge folk, med tilgang til informasjon om pedagogiske, vitenskapelige og kunstneriske emner relatert til den psykedeliske verdenen», skriver hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer