Det danske kongehuset:

Private bilder vekker oppsikt: - Klokt

Kongefamilien roses for sin nye Instagram-strategi.

FÅR ROS: Den siste tida har kronprinsesse Mary lagt ut stadig flere private bilder og innlegg i sosiale medier. Det får hun nå skryt for. Foto: NTB Scanpix
FÅR ROS: Den siste tida har kronprinsesse Mary lagt ut stadig flere private bilder og innlegg i sosiale medier. Det får hun nå skryt for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste tida har mange bitt seg merke i at den danske kongefamilien har lagt ut stadig flere private bilder og innlegg på Instagram og Facebook. For et par uker siden gikk et bilde av kronprinsparet hjemme i sofaen verden rundt. På bildet lå kronprinsesse Mary (48) og kronprins Frederik (51) med beina høyt mens de så teater på TV.

Slike innblikk i de kongeliges hverdagsliv er nemlig ikke hverdagskost. Den siste tida har det dukket opp stadig flere slike innlegg fra den danske kongefamilien i sosiale medier, og de fleste av dem er signert ingen ringere enn kronprinsessa selv.

Nå får den danske kongefamilien og særlig kronprinsesse Mary skryt for å direkte henvende seg til det danske folk i sosiale medier. Den nye strategien er en klok avgjørelse, sier den danske kongehuseksperten Søren Jakobsen til Ekstra Bladet.

- Det er godt tenkt. Klokt, lyder hans vurdering.

Personlig tone

Også tidligere har den danske kongefamilien bidratt med private bilder til sosiale medier, men det som er nytt, er at kronprinsessa nå benytter en langt mer personlig tone i innleggene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer