Britisk «Love Island»-skandale

Programleder trekker seg etter voldssiktelse

Caroline Flack (40) trekker seg fra «Love Island» under én måned før programmet går på lufta.

SIKTET FOR VOLD: Caroline Flack (40) må møte i retten lille julaften etter å ha blitt siktet for vold. Foto: NTB Scanpix
SIKTET FOR VOLD: Caroline Flack (40) må møte i retten lille julaften etter å ha blitt siktet for vold. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Love Island» slo seg ikke opp som noen stor suksess her til lands i fjor. Om den kommende sesongen fenger seerne mer, gjenstår å se.

I Storbritannia har imidlertid serien vært svært populær i flere år. Sesong seks er klar for skjermen i januar, men den siste uka har det stormet rundt programleder Caroline Flack (40).

Voldssiktelse

Torsdag forrige uke ble hun nemlig arrestert og siktet for vold etter en hendelse hjemme hos henne i London. Det bekreftet politiet overfor CNN dagen etter.

Hendelsen involverte kjæresten Lewis Burton (27), ifølge The Guardian. Den fornærmede fikk ikke alvorlige skader.

40-åringen må møte i retten lille julaften.

For første gang uttaler hun seg nå om siktelsen, gjennom historiefunksjonen på Instagram, hvor hun har 2,3 millioner følgere.

- Det har vært et høyt antall mediesaker og anklager rundt mitt privatliv. Selv om det ikke har vært slik det har blitt gjengitt, samarbeider jeg med myndighetene, og jeg kan ikke kommentere ytterligere rundt dette før rettsprosessen er over, innleder hun innlegget.

Gir seg som programleder

Flack melder også avgang som programleder for «Love Island», en knapp måned før sesong seks av serien kommer på skjermen i midten av januar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer