Brooke Burke:

Programlederen i sorg: - Har ikke ord

Etterlater seg kone og ti barn.

I SORG: Den sprudlende programlederen er vanligvis å se med et stort smil om munnen. Denne uka delte hun imidlertid en trist nyhet. Foto: Noel Vasques / Getty Images for Nautica / Authenti Brands Group / AFP / NTB
I SORG: Den sprudlende programlederen er vanligvis å se med et stort smil om munnen. Denne uka delte hun imidlertid en trist nyhet. Foto: Noel Vasques / Getty Images for Nautica / Authenti Brands Group / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2012 kom den triste nyheten om at tidligere «Dancing With the Stars»-programleder Brooke Burke (49) hadde fått kreft i skjoldbruskkjertelen. Hun overlevde sykdommen, men det er ingen tvil om at familien gikk gjennom en svært vanskelig tid.

Nå er familien i stor sorg igjen.

Fredag annonserte nemlig programlederen at hun hadde mistet broren sin, Tommy Burke, også kjent som «Fatcat», skriver People. Han døde dagen etter sin 44-årsdag.

Minnes broren

I et innlegg på Instagram skriver 49-åringen at Burke gikk bort tirsdag denne uka. Til innlegget har hun lagt ved en rekke bilder av søskenparet.

«Jeg har ikke ord i dag. Bare Tommy Burke 19.07.1977 - 20.07.2021», skriver hun.

På Instagrams historiefunksjon har hun også lagt ut en video av broren, etterfulgt av et bilde av at han kysser et av barna hans.

«Til alle mine venner og familie, takk for støtten. Jeg må ydmykt be dere om å ikke sende meg noe, med kjærlighet og respekt, det handler ikke om meg. Vennligst overfør enhver gest til min brors familie og de mange barna han etterlater», skriver hun på storyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer