MISFORNØYD: Den svenske programlederen Linda Lindorff (44) reagerte kraftig da programmet hun har ledet gjennom ti år,  «Bonde söker fru», ikke stakk av med pris under Kristallen-utdelingen. Her fra rød løper samme kveld. Foto: Stella Pictures
MISFORNØYD: Den svenske programlederen Linda Lindorff (44) reagerte kraftig da programmet hun har ledet gjennom ti år,  «Bonde söker fru», ikke stakk av med pris under Kristallen-utdelingen. Her fra rød løper samme kveld. Foto: Stella PicturesVis mer

Programlederen stormet ut av prisutdeling på direkten: - Mistet kontrollen

Linda Lindorff klarte ikke å holde følelsene tilbake da tv-prisen glapp.

(Dagbladet): Enten om det er på fotballbanen, i lotto eller på prisutdeling: Alle kan ikke vinne.

Dette var den svenske programlederen Linda Lindorff (44) antakeligvis smertelig klar over da realityprogrammet hun har ledet gjennom ti år, «Bonde söker fru», var nominert til Årets dokusåpe under svenskens svar på Gullruten søndag kveld.

Ifølge svenske medier, deriblant Expressen, skal Lindorff ha forlatt salen da prisen glapp.

- Fortjener en pris

- Jeg gikk ut for å ta luft og skrike høyt, forteller 44-åringen til avisa.

«Bonde söker fru», som tilsvarer TV 2s «Jakten på kjærligheten», har til tross for mange nominasjoner foreløpig ikke hentet hjem en eneste statuett fra den årlige tv-utdelingen - som har navnet Kristallen.

- Jeg synes «Bonde söker fru» fortjener en pris, men det synes tydeligvis ikke juryen. Jeg har innsett at vi aldri kommer til å vinne, og er ikke bitter.

- Men da jeg først forsto at vi ikke ville vinne pris i år heller, mistet jeg kontrollen over følelsene mine. Jeg måtte bare skrike, sier Lindorff.

Drøyere i Sverige
Ifølge Aftonbladet har Lindorff stormet ut av salen under samme utdeling flere ganger tidligere - av samme årsak.

Det var for øvrig nykommeren «Jakten på storsäljaren», en spinoff av varehusprogrammet «Ullared», som kunne smykke seg med tittelen Årets dokusåpe under gårsdagens Kristallen.

Selv om ««Bonde söker fru» og «Jakten på kjærligheten» er basert på samme konsept, er svenskene langt drøyere enn oss.

- Den svenske utgaven har alltid inneholdt mye intriger og dramatikk. De norske tv-seerne krever kanskje ikke et like høyt konfliktnivå, fortalte Expressens reality-tv-ekspert, Therese Farsjö, til Dagbladet forrige måned.

«Jakten på kjærligheten» ledes av Katarina Flatland (27).