Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Prostituerte Jennifer vurderer fotballspillernes prestasjoner

Thompson mener Mario Balotelli er mye bedre enn Wayne Rooney i senga.

SNAKKKER UT: Prostituerte Jennifer Thompson forteller om sin affære med fotballspiller Mario Balotelli. Foto: Stella Pictures
SNAKKKER UT: Prostituerte Jennifer Thompson forteller om sin affære med fotballspiller Mario Balotelli. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Prostituerte Jennifer Thompson (23) ble kjent over natta da hun gikk ut med sitt påståtte forhold til fotballspiller Wayne Rooney.

Rooney skal ha hatt samleie med Thompson mens hans kone Coleen gikk gravid i 2010.

Tilfredsstille Jenny Thompson hevder å ha hatt nærkontakt med utallige idrettsutøvere opp gjennom årene, og snakker nå om sin flørt med fotballspiller Mario Balotelli. Manchester City-spiller Balotelli har innrømmet at de to har hatt en kortvarig affære.

- Mario har en fantastisk kropp og vet hvordan han skal tilfredsstillle en kvinne, sier Thompson til the Sun.

Av ti mulige poeng får Balotelli totalt 9,5, og Thompson mener klart at han er en bedre elsker enn Rooney.

- Wayne er nok en bedre fotballspiller, men når det kommer til prestasjoner av banen slår Mario Wayne ned i støvlene, på alle mulige måter, sier hun.

Det er ikke måte på hvor herlig Balotelli er, ifølge Thompson er han «fantastisk til å kysse» og en gentleman på soverommet. Balotelli er sammen med den italienske modellen Raffaella Fico.

Spurte om affæren med Wayne Thompson og Balotelli møtte hverandre fem ganger over en periode på seks uker. Fotballspilleren spurte ifølge Thompson om forholdet hun hadde hatt til Rooney. Hun trodde selv at det ville gjøre at han mistet interessen, men tok feil.

- Han sa ikke noe stygt om Wayne. En skulle jo tro at mannfolk ikke ville ligget med en kvinne en venn eller kollega hadde vært med, men det virket som at han elsket at jeg hadde ligget med Wayne, sier hun.

Thompson hevder at hun ikke visste om Balotellis kjæreste da hun innledet sengeromansen, og skal ha blitt opprørt da hun fikk vite det. Hun trodde det kunne være mer mellom de to enn bare sex.

- Det var totalt forskjellig fra det med Wayne. Da ble jeg betalt. Nå trodde jeg faktisk at vi kanskje hadde en framtid sammen, sier hun.

UTRO: Balotelli har innrømmet affæren overfor kjæresten, den italienske modellen Raffaella Fico. Foto: Stella Pictures
UTRO: Balotelli har innrømmet affæren overfor kjæresten, den italienske modellen Raffaella Fico. Foto: Stella Pictures Vis mer

Thompson reagerte med sinne da Balotelli fortalte om kjæresten, men forteller at hun likevel endte i høyet med ham samme kveld.

Balotellis advokater har ymtet frampå om det er mulig at Thompson kan ha prøvd å kreve penger av Balotelli, mot at hun ikke snakket offentlig om affæren, men hun benekter dette.

- Den eneste grunnen til at jeg snakker om Mario er fordi jeg ikke vil at folk skal tro at jeg pekte ham ut, og satte klørne i ham. Det var han som sto for sjekkingen, sier hun.

I SENG: Thompson hevder hun har vært i seng med Wayne Rooney. Her er han med kona Coleen. Foto: Stella Pictures
I SENG: Thompson hevder hun har vært i seng med Wayne Rooney. Her er han med kona Coleen. Foto: Stella Pictures Vis mer