Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Fifty Shades Darker»:

Prøvde å sette ut «Fifty Shades»-motspilleren med orgasmelyder

- Jeg blir alltid fristet til å få Dakota til å le.

RYANAIR: "It's like a Ryanair flight, when a Ryanair flight lands." - sier Jamie Dornan etter å ha fortalt hvordan han tuller med motstpiller Dakota Johnson for å gjøre sex-scenene mindre kleine. The Graham Norton Show vises på BBC, fredager kl. 23:00 Video: BBC Vis mer Vis mer

(Dagbladet): Oppfølgeren til suksessfilmen «Fifty Shades of Grey», «Fifty Shades Darker», hadde denne helga premiere på kinoer verden over. På tross av misfornøyde anmeldere, er det ventet at filmen vil bli sett av enorme mengder med mennesker.

I filmen følger man Dakota Johnson som Anastasia Steele og Jamie Dornan som den mystiske Christian Grey.

Filmserien er basert på de erotiske romanene til forfatter E. L. James, og inneholder flere sexscener der sadomasochisme (å dominere eller bli dominert i seksuell kontekst, journ anm) står i fokus.

Tuller med sexscenene

Dornan, som spiller Grey, er i forholdet den dominerende parten. I et nytt intervju på «The Graham Norton Show» snakker han om hvordan det er å spille inn sexscener, og hva han gjør for å få opp humøret på settet.

Med gjester som Keanu Reeves og Whoopi Goldberg til stede på samme talkshow, letter skuespilleren på sløret om hvordan han hele tida prøver å sette ut motspilleren Johnson under sexscenene. Det involverer blant å lage en helt spesiell lyd.

- Jeg blir alltid fristet til å få Dakota til å le. Noen ganger, for eksempel når vi liksom skal få orgasme, skriker jeg «dudududu», forteller han til latter fra salen.

Lyden, som du kan se i videoen overfor, minner mye om lyden et Ryan Air fly spiller av når det lander. E! Online skriver også at lyden minner om noe som brukes i amerikansk fotball.

Dornan avslører også i samme intervju at det sannsynligvis er flere sexscener i denne filmen enn i forgjengeren. Både han og Johnson spilte i den forrige, og det å simulere sex har for de to blitt en del av hverdagen.

MØRKERE: Februar 2017 kommer Fifty Shades Darker på kino. Se den nye traileren her. Video: Universal Pictures UK Vis mer

Røpet egne vaner

I februarutgaven av magasinet GQ, der Dornan for anledningen pryder forsida, tar den irske skuespilleren avstand fra Greys holdninger og verdier, men også hans seksuelle preferanser.

I tillegg åpner han opp om sine egne.

- Jeg hadde aldri sett noen form for S&M-sex før dette (filmene). Jeg hadde ingen interesser av å utforske den verdenen, forteller han i intervjuet.

Videre understreker Dornan, som er gift med den britiske skuespillerkollegaen Amelia Warner (34), at det rett og slett ikke er «hans kopp te».

- Men jeg har et åpent sinn, og dømmer ingen. Seksuell nytelse kan oppnås på en million forskjellige måter, og det er opp til hver enkelt å bestemme hva som passer best.

Gjorde research

I forbindelse med filmingen av forrige «Fifty Shades»-film i rekka, lot ikke produksjonen noe være overlatt til tilfeldighetene. Til ELLE i 2014 fortalte Dornan at han selv oppsøkte nye steder for å få et innblikk i hvordan S&M-miljøet egentlig er.

Blant annet var han innom en såkalt sexhule for å forstå hva det hele handlet om.

- Jeg dro dit. De ga meg en øl og gjorde sitt. Jeg så en dominant med to av sine underdanige, forteller stjerna, og fortsetter:

- Jeg tenkte bare: «Kom igjen folkens, jeg vet jeg ikke betaler for dette, men jeg forventer et show». Det var en interessant kveld.

At besøket satte sine spor hos Dornan, er det liten tvil om.

- Da jeg kom hjem til kona og min nyfødte baby, måtte jeg ta en lang dusj før jeg rørte dem igjen, forklarer han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media