Kim Kardashian og Kanye West skilles:

Prøvde å stoppe bryllupet

Den eventyrlige romansen fikk sin start allerede i 2003. Nå er det over.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert

Fredag kveld kom den triste nyheten om at superparet Kim Kardashian West og Kanye West skal skilles. Det melder kilder til TMZ.

Ifølge TMZ ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

«Det står ikke oppgitt en separasjons-dato i dokumentene innlevert av kjendis-advokaten Laura Wasser. Datoen regnes likevel nesten som irrelevant ettersom bruddet allerede har blitt godt dokumentert i nyhetene og sosiale medier den siste tiden», skriver TMZ.

I dette øyeblikket er det hjerter verden over som brister for ekteparet, som gjennom flere år har vært et av de aller mest omtalte og populære kjendisparene.

Her kan du lese historien om Kim og Kanye.

«Kim Kardijon»

Året var 2003. Rapperen Kanye West fra Chicago hadde allerede gjennom flere år blitt ansett som en av de største rap-talentene på flere år. Det var også året som markerte starten på hans eventyrromanse med realitystjerna Kim Kardashian.

Det var nemlig det året de møttes første gang. Kim jobbet som assistent for artisten Brandy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer