Ivanka Trump:

- Prøver desperat å rette opp imaget

Førstedattera prøver iherdig å reparere omdømmet sitt, ifølge Vanity Fair.

DESPERASJON: Ivanka Trump skal være desperat etter å rette opp inntrykket folk har av henne før hun slutter i Det hvite hus, skriver Vanity Fair. Foto: Chris O'Meara / AP Photo / NTB
DESPERASJON: Ivanka Trump skal være desperat etter å rette opp inntrykket folk har av henne før hun slutter i Det hvite hus, skriver Vanity Fair. Foto: Chris O'Meara / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten har vært meget spennende for alle som liker politikk, og spesielt for de som er opptatt av det amerikanske presidentvalget. Denne måneden var det nemlig duket for USA-valget, og den neste presidenten av USA skulle kåres. Folket var klare i sin sak: Joe Biden (78) blir USAs neste president.

Det betyr at nåværende president Donald Trump (74) må si takk og farvel, når han i januar må pakke sakene og flytte ut av Det hvite hus.

Det betyr også at Trumps familie, som i stor grad har bidratt med både det ene og det andre i løpet av hans år som president, må finne nye ting å gjøre. Det er derfor knyttet store forventninger til hva de skal foreta seg.

Presidentdattera Ivanka Trump (39) ble raskt ansatt som rådgiver for presidenten. Derfor er det kanskje ikke så rart at førstedattera nå er bekymret for hvordan overgangen til det «vanlige» samfunnet blir når hun ikke lenger har en jobb å gå til i Det hvite hus.

- Vil holde seg unna

Vanity Fair hevder at Ivanka og Jared Kushner (39) trolig antok at da de først tok på seg jobben i Det hvite hus i 2017, ville de åtte år seinere bli ansett som konge og dronning når de returnerte til New York - ikke bare av sosieteten, men av hele verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer