Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Puh! Takk faen for at det er over

Ricky Gervais avslører at han aldri vil være Golden Globe-vert igjen - og hvorfor.

PÅ GOLDEN GLOBE: Ricky Gervais var vert for den prestisjetunge prisutdelingen for tredje gang. Her poserer han sammen med Jane Fallon. Foto: Stella Pictures
PÅ GOLDEN GLOBE: Ricky Gervais var vert for den prestisjetunge prisutdelingen for tredje gang. Her poserer han sammen med Jane Fallon. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): I helgen var komikeren Ricky Gervais (50) vert for den prestisjetunge prisutdelingen Golden Globe for tredje gang.

Men nå har han ingen planer om å gjeninnta rollen som Golden Globe-vert.

«Puh! Takk faen at det er over. Jeg hadde det faktisk kjempegøy, dette er absolutt det beste showet av de tre jeg har ledet,» skriver komikeren på bloggen sin.

- Som å hoppe i fallskjerm «Men jeg har bedt agenten min om aldri mer å overtale meg til å gjøre det igjen. Det er som å hoppe i fallskjerm. Du kan egentlig bare nyte det i etterkant, når du innser at du ikke døde, men at det faktisk var en fantastisk greie å gjøre.»

For den engelske komikeren har langt ifra bare fått ros i etterkant av sin innsats som Golden Globe-vert. Etter å ha ledet fjorårets prisutdeling måtte han nemlig tåle massiv kritikk etter å ha lirt av seg det mange mente var «ufine» vitser mot enkeltpersoner.

Blant annet vitset han med skuespillere som Tom Cruise, John Travolta og Charlie Sheen.

Presidenten i Hollywood Foreign Press Association var blant dem som syntes komikerens vitser var upassende.

- Han gikk definitivt over streken. Noen av tingene han sa var fullstendig uakseptable. Men sånn er Ricky, sier Philip Berg til Hollywood Reporter.

- Publikummet var fantastisk Men under årets Golden Globe hadde komikeren fått streng beskjed om ikke å banne på scenen, eller være ufin, skriver Us Magazine.

Dermed gikk alt så mye bedre denne gangen, og Gervais kan puste lettet ut og være fornøyd med årets - og kanskje hans aller siste - innsats som vertskap for prisutdelingen.

«Publikummet var fantastisk i år. Jeg tror de endelig har skjønt at vitsene mine bare virker frekke og stygge, men faktisk ikke er særlig skumle. Eller så var de bare fullere enn før,» skriver han på bloggen sin.

SLAPPER AV: Det tar på å være Golden Globe-vert. Derfor gleder Gervais seg nå til å slappe av i New York. Foto: Stella Pictures
SLAPPER AV: Det tar på å være Golden Globe-vert. Derfor gleder Gervais seg nå til å slappe av i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer