Tim Roth:

«Pulp Fiction»-stjerna: - Jeg ble misbrukt. Han var en jævla voldtektsforbryter

Hevder bestefaren forgrep seg på ham som barn. 

- UTSATT FOR OVERGREP: Skuespiller og regissør Tim Roth (55) har tidligere uttalt at han ble utsatt for overgrep som barn. Nå avslører han identiteten til personen som angivelig sto bak. Foto: NTB Scanpix
- UTSATT FOR OVERGREP: Skuespiller og regissør Tim Roth (55) har tidligere uttalt at han ble utsatt for overgrep som barn. Nå avslører han identiteten til personen som angivelig sto bak. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske skuespilleren og regissøren Tim Roth (55) skapte i 1999 stor oppmerksomhet da filmen «The War Zone» ble lansert.

«Romanen filmen baserer seg på, vakte debatt i England ved utgivelsen, og enkelte skal ha hatt problemer med å sitte i stolen gjennom hele filmen også. Det er ikke så rart», skrev Dagbladets anmelder den gang, og omtalte filmen som «vond og nødvendig, samt at filmopplevelsen var «intens».

Prosjektet var Roths første som regissør, og for det dystre incestdramaet «The War Zone» stakk 55-åringen av med en rekke priser.

Året etter utgivelsen sto Roth fram og avslørte hvorfor han ville ta for seg et så alvorstungt tema.

- Jeg ble selv utsatt for seksuelt misbruk da jeg vokste opp. Derfor tror jeg at jeg kan håndtere materialet bedre, forklarte Roth til Dagbladet.

- Jævlig barndom

Skuespilleren har siden vært åpen om hvordan han ble utsatt for incest i barndommen, men har aldri villet fortelle hvem som sto bak overgrepene.

I et nytt intervju med The Guardian tar Roth nå bladet fra munnen, og hevder at både ham selv og faren ble misbrukt av 55-åringens farfar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer