Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Punget ut 17 millioner - nå angrer de

Selger sin nyinnkjøpte leilighet.

ANGRER PÅ BOLIGKJØP: Det er bare få uker siden det ble kjent at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard hadde kjøpt leilighet sammen. Nå skriver Se og Hør at de angrer på boligkjøpet. Foto: NTB Scanpix
ANGRER PÅ BOLIGKJØP: Det er bare få uker siden det ble kjent at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard hadde kjøpt leilighet sammen. Nå skriver Se og Hør at de angrer på boligkjøpet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For noen uker siden kunne Se og Hør avsløre at Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39) skal bli samboere. De falt pladask for en luksuriøs og moderne leilighet på 180 kvadratmeter på Oslos beste vestkant, nærmere bestemt på Vinderen, og prisen var hele 17 millioner kroner.

Boligen er en del av et eksklusivt sameie bestående av fire leiligheter og skal stå ferdig bygget på slutten av året. I den romslige leiligheten er det blant annet tre soverom og to bad, og paret så fram til endelig å bo under samme tak.

- Vi er begge travle i hverdagen. Vi reiser mye på jobb, da blir det deilig å ha et sted å kunne puste ut sammen mellom slagene, sa Kirsebom til Se og Hør da nyheten ble kjent.

Nå skriver imidlertid Se og Hør at planene er endret. Kort tid etter at paret skrev under kontrakten på boligdrømmen, fant de ut at det var noe som ikke stemte.

- Ble revet med

- Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med, med tanke på hvor fin den er og tenkte ikke helt på beliggenheten, sier Kirsebom til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer