Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Punget ut 17 millioner - nå angrer de

Selger sin nyinnkjøpte leilighet.

ANGRER PÅ BOLIGKJØP: Det er bare få uker siden det ble kjent at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard hadde kjøpt leilighet sammen. Nå skriver Se og Hør at de angrer på boligkjøpet. Foto: NTB Scanpix
ANGRER PÅ BOLIGKJØP: Det er bare få uker siden det ble kjent at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard hadde kjøpt leilighet sammen. Nå skriver Se og Hør at de angrer på boligkjøpet. Foto: NTB ScanpixVis mer

For noen uker siden kunne Se og Hør avsløre at Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39) skal bli samboere. De falt pladask for en luksuriøs og moderne leilighet på 180 kvadratmeter på Oslos beste vestkant, nærmere bestemt på Vinderen, og prisen var hele 17 millioner kroner.

ANGRER: Det er til Se og Hør at paret forteller at de angrer på bolikjøpet på Vinderen. Faksimile: Se og Hør
ANGRER: Det er til Se og Hør at paret forteller at de angrer på bolikjøpet på Vinderen. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Boligen er en del av et eksklusivt sameie bestående av fire leiligheter og skal stå ferdig bygget på slutten av året. I den romslige leiligheten er det blant annet tre soverom og to bad, og paret så fram til endelig å bo under samme tak.

- Vi er begge travle i hverdagen. Vi reiser mye på jobb, da blir det deilig å ha et sted å kunne puste ut sammen mellom slagene, sa Kirsebom til Se og Hør da nyheten ble kjent.

Nå skriver imidlertid Se og Hør at planene er endret. Kort tid etter at paret skrev under kontrakten på boligdrømmen, fant de ut at det var noe som ikke stemte.

- Ble revet med

- Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med, med tanke på hvor fin den er og tenkte ikke helt på beliggenheten, sier Kirsebom til Se og Hør.

SPYDIGHET: Vendela Kirsebom følte seg latterliggjort av en kvinnelig konferansier på en kjendisfest i regi av Se og Hør. Video: TV 2 Vis mer

Paret fant raskt ut etter boligkjøpet at de gjerne vil kjenne mer på storbypulsen. Da passer det dårlig å flytte ut av sentrum.

- I den situasjonen vi er i nå, så elsker vi å bruke byen, kafeer og restauranter. Så da ser vi dessverre at kjøpet på Vinderen ble litt usentralt for oss. Så nå forsøker vi å selge leiligheten, og det tror vi skal gå helt fint. Den blir virkelig flott, sier Pilgaard til bladet.

ELSKER BYEN: Det skal være parets forkjærlighet for bylivet som er årsaken til at de nå ønsker å selge boligen på Vinderen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
ELSKER BYEN: Det skal være parets forkjærlighet for bylivet som er årsaken til at de nå ønsker å selge boligen på Vinderen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer

Møte hos mekleren

I programmet «Vendela + Petter», som sendes på TV 2 Livsstil 7. mai, forteller Kirsebom at det blir feil å flytte fra byen både for henne og kjæresten.

- Jeg vet ikke hva vi tenkte, men jeg var så giret på at vi skulle flytte sammen, sier hun. I programmet blir vi med det forelskede paret på vei til eiendomsmekleren for å komme seg ut av det impulsive huskjøpet.

Nå håper paret på at det ordner seg relativt raskt, ettersom de ikke får kjøpt noe annet før leiligheten i Heggelibakken på Vinderen er solgt. Nå ser de på andre muligheter i Frogner-området på Oslos vestkant.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Pilaard eller Kirsebom vedrørende boligsalget.

Gleder seg

Historien om kjendisparet startet da de begge var med i «Farmen kjendis». På den tiden var han en landskjent partyløve, og de færreste trodde at forholdet til supermodellen kunne vare.

Mange mente at kjærestene levde i en medieskapt virkelighet, og at de varme følelsene mellom dem ikke var ekte.

Paret har i ettertid gjort alle spådommer til skamme, og de gleder seg til å flytte sammen etter en periode der de har hatt hver sin leilighet.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer