«Farmen kjendis»:

Punget ut for deltakere i karantene

Tolv deltakere måtte sitte 14 dager i karantene før innspillingen av det populære TV 2-programmet. Det kostet produksjonen over 300 000 kroner.

KARANTENETID: De tolv deltakerne i «Farmen kjendis måtte sitte 14 dager i karantene før innspillingen. Det kostet TV 2 og produksjonsselskapet Strix 25 000 per hode. Foto: Espen Solli / TV 2
KARANTENETID: De tolv deltakerne i «Farmen kjendis måtte sitte 14 dager i karantene før innspillingen. Det kostet TV 2 og produksjonsselskapet Strix 25 000 per hode. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen kjendis» nærmer seg for alvor slutten, og søndag blir det klart om det er Sølje Bergman (45), Lasse Matberg (35) eller Terje Sporsem (44) som kan strekke hendende i været og juble for å ha vunnet det som må sies å ha vært en knallsuksess for TV 2 denne vinteren.

Pålagt hjemmekarantene

Innspillingen av programmet startet i slutten av mai i fjor. Og med coronavirusets inntog i Norge drøyt to og en halv måned før, og med flere tv-produksjoner som ble satt på vent, var det lenge usikkert om det hele tatt ville bli en 2021-versjon av «Farmen kjendis».

Men til slutt bekreftet TV 2 at det ble en ny runde, dog med en rekke smittevernstiltak for å hindre eventuell smitte, og for å gjøre produksjonen så trygg som mulig for alle involverte.

Blant tiltakene som ble iverksatt var blant annet at deltakerne ble pålagt 14 dagers hjemmekarantene i forkant av innspillingen. Det opplyste TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl til Dagbladet allerede i slutten av april i fjor.

- Det betyr at kan deltakerne kan leve uten avstandsregler seg imellom inne på gården, men skal fortsatt holde avstand til crew, forklarte han den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer