Casper Ruud:

Punget ut for Frogner-leilighet

Tennisstjerna bladde opp 18 millioner for luksusleilighet på Oslos beste vestkant.

NY BOLIG: Denne uka tok Casper Ruud over en eksklusiv leilighet på Frogner i Oslo. 22-åringen spiller for tida turnering i Frankrike. Foto: Fabrice Coffrini / AFP / NTB
NY BOLIG: Denne uka tok Casper Ruud over en eksklusiv leilighet på Frogner i Oslo. 22-åringen spiller for tida turnering i Frankrike. Foto: Fabrice Coffrini / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Tennisstjerna Casper Ruud (22) gjør det bra i Grand Slam-turneringen Roland-Garros i Frankrike om dagen. Onsdag tok han seg videre til tredje runde av den kjente tennisturneringa, etter en lett match mot polske Kamil Majchrzak.

Ruud har også skåret stort på hjemmebane den siste tida. Denne uka tok Snarøya-gutten over en 168 kvadratmeter stor leilighet på fasjonable Frogner i Oslo.

22-åringen punget ut svimlende 18.650.000 kroner for fireromsleiligheten, som har egen heisatkomst og medfølgende garasje. Ruud får nok av boltreplass, for leiligheten har to bad og tre soverom.

Den eksklusive leiligheten har også to ildsteder og balkong.

Prisantydningen var på 20 millioner, noe som betyr at tennisspilleren fikk leiligheten 1 350 000 kroner under takst. Salget fant sted for en god stund siden, får Dagbladet opplyst.

NY LEILIGHET: Casper Ruud har kapret en leilighet i dette bygget på Frogner i Oslo. Foto: Google Maps
NY LEILIGHET: Casper Ruud har kapret en leilighet i dette bygget på Frogner i Oslo. Foto: Google Maps Vis mer

- Boligen ble solgt til markedspris på det åpne markedet, med et lite avvik fra prisantydning, noe som er helt normalt, sier eiendomsmekler Hans Houeland i DNB Eiendom.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Casper Ruud, foreløpig uten å lykkes.

GULL: Casper Ruud tok karrierens andre ATP-tittel og er i storform før Roland-Garros. Video: Discovery +. Vis mer

Mye utenlands

Som tennisspiller reiser Ruud mye rundt i verden og deltar på ymse turneringer og konkurranser. Trening og reising gjør timeplanen tett, og 22-åringen har tidligere sagt til Dagbladet at han tilbringer lite tid hjemme i Norge.

- Jeg får kanskje én fridag her og der, men det er ikke så lett å ta ferie. Sommeren er høysesong for tennisspillere. Det er nok lettere å ta seg lengre ferier hvis du er blant de 50 eller 100 beste i verden, men nå som jeg er på vei opp og fram må jeg prøve å spille mye og utnytte de ukene jeg kan få, sa han i 2018.

Ruud har i flere år hatt tilhold i Oslo, men Snarøya er hjemstedet hans. Der bor familien fortsatt, og tennisstjerna tilbringer mye tid der også.

- Man lever et fint, trygt og rolig liv på Snarøya. Når det kommer til satsing på tennis, har pappa alltid hjulpet meg og pushet på. Jeg har aldri vært en bortskjemt drittunge som gir faen. Pappa har fått meg til å være seriøs fra tidlig alder, sa 22-åringen til Dagbladet.

FORNØYD: Casper Ruud er den første nordmannen til å vinne ATP-turneringen. Reporter/foto: HILDA L. NYFLOT Vis mer

Ruud har de siste tre åra vært sammen Maria Galligani, som han har vist fram i sosiale medier ved flere anledninger. De fant lykken sommeren 2018, kunne Ruud avsløre da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» i november samme år.

Galligani følger ofte kjæresten med på turnering, og satt på tribunen da Ruud spilte i Genève nylig. Grunnet strenge coronaregler får hun imidlertid ikke fulgt kjæresten mens han er i Frankrike i forbindelse med French open, skrev TV 2 tidligere denne uka.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer