- Pupper vokser, folkens

Miley Cyrus' dristige kjolevalg utløste ryktestorm.

-EKTE VARE: Skuespiller Miley Cyrus avkrefter at hun har pyntet på fasaden. Her er hun på prisutdeling sammen med kjæresten Liam Hemsworth. Foto: Jason Redmond/Reuters/Scanpix
-EKTE VARE: Skuespiller Miley Cyrus avkrefter at hun har pyntet på fasaden. Her er hun på prisutdeling sammen med kjæresten Liam Hemsworth. Foto: Jason Redmond/Reuters/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Skuespilleren Miley Cyrus (19) fikk mye oppmerksomhet da hun på søndag dukket opp på den røde løperen før CNNs Heros 2011 Awards.

Viste mye hud Den utringede Roberte Cavalli-kjolen overlot lite til fantasien, og det tok ikke lange tida før rykter om at Disney-stjerna har pyntet på brystpartiet dukket opp.

Blant annet uttalte tre ulike eksperter i plastisk kirurgi til Star magazine at det virket som om hun hadde lagt seg under kniven for å øke volumet på brystene.

- Puppene er ekte Nå tar Cyrus selv til motmæle på mikrobloggnettstedet Twitter.

- Takk for komplimenten, men puppene mine er ekte. Jeg skulle ønske folk skjønte at du ikke trenger å være fake for å være vakker, skriver hun.

- Og jeg er 19. Pupper vokser, folkens, legger skuespilleren til.

Kalte seg selv dophue Det er ikke lenge siden sist Cyrus skapte overskrifter.

Da hun i november fylte 19 år, ble hun hyllet med storstilt bursdagsfest stelt i stand av venninna Kelly Osbourne (27).

Men feiringen fikk følger bursdagsbarnet neppe hadde drømt om. Et videoklipp, der Cyrus mer eller mindre innrømmet å ha røyket marihuana, lekket nemlig til The Daily.

Da Osbourne serverte henne en kake, formet som den velkjente marihuanarøykeren, reggae-artisten Bob Marley, sa Cyrus:

- Dette er fantastisk. Du vet du er et dophue når vennene dine lager en «Bob Miley»-kake til deg. Da røyker du altfor mye gress.

I ettertid ble det hele avfeid som en dårlig vits.