Pushwagner er død

Pushwagners datter med siste hilsen: - Vil alltid være med meg

Elizabeth Brofos med rørende hilsen til sin far.

DØD: Tirsdag offentliggjorde familien at Terje Brofos, bedre kjent som Pushwagner, var død. Nå bryter dattera tausheten om farens bortgang. Foto: NTB Scanpix
DØD: Tirsdag offentliggjorde familien at Terje Brofos, bedre kjent som Pushwagner, var død. Nå bryter dattera tausheten om farens bortgang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag kom den triste beskjeden om at kunstner Terje Brofos, bedre kjent som Pushwagner, var død. Han ble 77 år gammel, og døde på Diakonhjemmet sykehus etter kort tids sykeleie.

Det var familiens advokat som opplyste om dødsfallet til NTB. Det siste døgnet har flere av Brofos' kolleger og nære venner snakket varmt om kunstneren, som var kjent for sin eksentriske framtoning og fargesterke bilder.

Nå bryter dattera, Elizabeth Brofos (27), tausheten om farens bortgang. I et innlegg på Instagram skriver hun rørende om sin nå avdøde far.

- Takk for alt

Det er til sine 1300 følgere på bildedelingstjenesten at 27-åringen har lagt ut to bilder sammen med faren, og en rørende tekst.

«Du vil alltid være med meg, takk for alt du har lært meg om både livet og kunsten. Du begynte å tegne med meg som liten før jeg knapt kunne snakke å gå, veggene på barnerommet ble raskt tapetsert av tegninger som vi lagde sammen. Takk for alt, kjære pappa», skriver hun i den personlige hilsenen.

Hun er datteren til Pushwagner og hans ekskone Ellen Elisabeth Alstad. De to var gift fram til 1997.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer