Rush Limbaugh:

Radio-legende er død

Rush Limbaugh er gått bort.

DØD: Radio-legenden ble 70 år gammel. Her i fjor da han ble hedret av daværende president Trump og førstedame Melania Trump. Foto: Mario Tama/Getty Images/AFP
DØD: Radio-legenden ble 70 år gammel. Her i fjor da han ble hedret av daværende president Trump og førstedame Melania Trump. Foto: Mario Tama/Getty Images/AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld melder Fox News at den Trump-vennlige radio-legenden Rush Limbaugh er død. Han ble 70 år gammel.

Ifølge familien til den berømte radio-profilen gikk han bort onsdag etter en lengre kamp mot lungekreft. Diagnosen fikk han påvist i januar i fjor.

Rush Limbaugh er en av USAs mest berømte, konservative og kontroversielle radiopersonligheter.

Under Donald Trumps «State of the Union»-tale i februar i fjor ga han Limbaugh The Presidential Medal of Freedom, som er en av de fremste utmerkelsene den amerikanske presidenten kan dele ut.

Millioner lyttet

Limbaugh er ansett som en av de mest innflytelsesrike figurene i amerikansk historie, og han har hatt en konsekvent rolle innen konservativ politikk siden «The Rush Limbaugh Show» begynte i 1988. Bak mikrofonen har Limbaugh tilbrakt over tre tiår som en av de mest elsket, men også polariserende personene i amerikansk media.

Opp mot 27 millioner lyttet ukentlig på Limbaugh - og han omtalte selv sin lidenskapelige fanskare som «Dittoheads». Fansen pleide også ofte å si «ditto» når de sa seg enig med den ikoniske radioverten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer