Røverradion:

Radioprofil død i Karibia

Norske Thore omkom i trafikkulykke i Karibia.

DØD: Røverradion-profil Thore omkom i en trafikkulykke i Karibia. Foto: Martine Rand/RøverRadion
DØD: Røverradion-profil Thore omkom i en trafikkulykke i Karibia. Foto: Martine Rand/RøverRadion Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Røverradion-reporteren Thore er død. Det bekrefter radiokanalen på sine Facebook-sider.

«Det er med uendelig stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære Røverkollega Thore ikke lenger er med oss», er blant det de skriver.

I innlegget kommer det fram at det er opprettet en Spleis som samler inn penger for å dekke begravelse og kostnader rundt Thores bortgang.

I Spleisen kommer det fram at Thore omkom i en trafikkulykke mens han var på ferie i Karibia med kona si.

Skuespiller Anne Heche (53) er død Vis mer

Videre står det at de samler inn penger slik at han kan få en verdig begravelse, og at asken skal spres i havet der han og kona giftet seg

«Du er med meg til verdens ende uansett du kjæreste, strålende mannen min.... Og jeg skal gjøre alt for å fullføre det vi har snakket om og planlagt å gjøre. Ingenting kan stoppe meg nå.. Du gir meg styrke fra der du er», skriver kona avslutnigsvis.

Røverradion er et radioprogram på NRK P2 som er det eneste i Norge som lages av innsatte innenfor murene i norske fengsler. Det er veldedigheten Røverhuset som står bak. Reporterne forteller blant annet om hvordan det er å sitte i fengsel, og hvem som gjør det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer