Siri Kristiansen:

Radioprofilen giftet seg

Radioprofilen Siri Kristiansen er nå offisielt gift med Espen Bjurstedt. Bryllupsfesten finner imidlertid ikke sted før seinere i sommer.

GIFT: Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt er nå offisielt gift. Det er imidlertid kun det formelle som er på plass, før bryllupet finner sted seinere i sommer. Foto: Privat
GIFT: Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt er nå offisielt gift. Det er imidlertid kun det formelle som er på plass, før bryllupet finner sted seinere i sommer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne radioprofil og «Kompani Lauritzen»-deltaker Siri Kristiansen (41) dele den gledelige nyheten om at hun var forlovet.

Nyheten delte hun selv på Instagram, der hun la ut et bilde av seg selv.

«Hoppende glad», skrev hun under bildet, etterfulgt av tre emojier av forlovelsesringer og #lokførern - som er ordet hun ofte omtaler Espen Bjurstedt (50) med.

- Vi skal gifte oss, men ikke akkurat på gamlemåten. Vi er ikke ringforlovet, men vi har søkt om vigsel. Sendt inn papirene, fortalte hun til VG den gang.

Nå har det dukket opp en ny bildeserie på «Kompani Lauritzen»-deltakerens Instagram-konto, noe som naturligvis får følgerne til å spekulere i om paret har gitt hverandre sine «ja» allerede.

Her har 41-åringen nemlig dokumentert en liten tidslinje, som starter med et frieri, deretter en vielse, og til slutt en svært fornøyd Siri som skriver at hun gleder seg til seremoni i sommer.

Til Dagbladet kan nå 41-åringen bekrefte at hun har giftet seg.

FRIDDE: Bjurstedt fridde med blomster fra egen hage. Foto: Skjermdump Instagram
FRIDDE: Bjurstedt fridde med blomster fra egen hage. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
VIELSE: Espen og Siri er nå offisielt gift. Foto: Skjermdump Instagram
VIELSE: Espen og Siri er nå offisielt gift. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
SEREMONI: Det ordentlige bryllupet vil finne sted i sommer, fiølge Kristiansen. Foto: Skjermdump Instagram
SEREMONI: Det ordentlige bryllupet vil finne sted i sommer, fiølge Kristiansen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Ikke «bridezilla»

Det er imidlertid kun det formelle som nå er blitt gjennomført. Bryllupet vil nemlig ikke finne sted før seinere denne sommeren. Det opplyser komikeren til Dagbladet.

Paret har vært sammen i 13 år, og har to barn sammen - Jesper og Signe.

Da nyheten om forlovelsen først ble kjent, fortalte 41-åringen til Dagbladet at hun har hatt liten tid til å planlegge noe bryllup. Det skal også være grunnen til at bryllupet vil bli lite og intimt, ifølge henne selv.

- Jeg har et veldig avslappa forhold til sånne ting. Hvis bryllupet mitt er meg i en kjole jeg fant i skapet, og det blir servert gryterett og rullekake, så er jeg fornøyd, sa hun til Dagbladet tidligere denne måneden, og la til:

- Jeg hadde sikkert blitt «bridezilla» jeg også om jeg hadde hatt et år på meg til å planlegge. Men det er bare noen uker til.

«Frieriet» var også av det mindre formelle slaget, noe 41-åringen har vært tydelig på at hun ønsket.

- Sånne romantiske klisjeer synes jeg er litt kleint. Vi snakket om det i fjor at vi skulle gjøre det i år, men så kokte det litt bort i kålen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer