Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Radioprofilen har gått ned 15 kilo på ni uker

- Jeg ble jo andpusten av å luke, sier Geir Schau.

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Team LeasePlan Gos nye tigerdrakter vekker vel oppsikt nok i seg selv, men også en utøver noe mer utrent enn resten fikk oppmerksomhet da Thomas Alsgaards lag holdt pressekonferanse i ettermiddag.

Radio Norges Geir Schau har nemlig blitt tatt under Alsgaard og cos vinger de siste månedene, målet er å gå Marcialonga, og resultatet av det begynnende arbeidet er mer enn tydelig allerede.

På åtte-ni uker har Schau gått fra 113 kilo til under 100, og det er ikke lenge igjen før han kan bære tigertrikoten med stolthet.

- Det var jo venner av meg som sluttet å ta meg med på tur fordi jeg ble andpusten av å luke. Da skjønte også jeg at det var på tide å gjøre noe, sier Schau til Dagbladet.

Nå har han trent to ganger i uka med personlig trener, begynt å øve langrenn med hjelp av Team LeasePlan Go, og lagt om kostholdet. Røyken ble stumpet for flere år siden, og drikkingen er det (nesten) slutt på også.

- Jeg merker det godt allerede. Mer energi, jeg har jo tross alt en jobb der jeg sitter rolig nesten hele dagen, men jeg føler meg bedre og kollegene merker det også. I tillegg er det jo hyggelig å kunne gå i butikker og kjøpe klær flere størrelser mindre enn jeg var vant med, sier han, men legger til at det er helsa som har vært viktig i dette.

- Jeg er blitt over 50 år, og er jo i den hjerteinfarkt-alderen. Nå viser alle testene at jeg har gått fra helt forferdelig form til at det begynner å se ganske bra ut, sier Schau.

Målet er altså Marcialonga, og der er målet å komme til mål før det blir mørkt.

- Sistemann får fyrverkeri, har jeg hørt, så det må være målet. Å bli fyrverkeri-karen, sier Geir Schau med et glis.