Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Radiovert låste alle ute for å spille av «Last Christmas» 24 ganger - så ringte dattera

Snakk om hakk i plata!

OVERDREVEN JULESTEMNING? Den østerrikske radioverten Joe Kohlhofer er tydelig fan av Whams juleklassiker «Last Christmas». Foto: Antenne Karnten / YouTube
OVERDREVEN JULESTEMNING? Den østerrikske radioverten Joe Kohlhofer er tydelig fan av Whams juleklassiker «Last Christmas». Foto: Antenne Karnten / YouTube Vis mer

(Dagbladet): Den østerrikske radioverten Joe Kohlhofer hadde tydeligvis bare ett mål for øye da han trådte opp på jobb denne uka: Å skape julestemning for lytterne.

Og en kan trygt si at han dro på litt ekstra.

I stedet for å gjennomføre sendingen sin som vanlig, låste han like greit kollegene ut av studio og satte på Whams juleklassiker «Last Christmas».

24 ganger. Etter hverandre.

Stoppet én gang Stuntet har fått mye oppmerksomhet det siste døgnet, blant annet hos avisa The Indenpendent, som skriver at Kohlhofer bare avbrøt Wham-maratonet én gang.

For da Kohlhofers fire år gamle datter ringte for å fortelle at hun ikke likte låta, tok radioverten en kort pause. Så var det på'n igjen.

Det hele skal ha pågått i over to timer, og flere lyttere skal ha ringt inn til radiostasjonen med et eneste juleønske: Få «Last Christmas» til å stoppe.

Kohlhofers studio-kollega, Patricia Jordan, var maktesløs gjennom hele seansen, og måtte pent vente utenfor.

Flere har spekulert i om stuntet var planlagt, og særlig med tanke på videoklippet radiostasjonen har lastet opp.

Radiostasjonen nekter imidlertid for at det var gjennomtenkt, og ifølge The Independent vil påfunnet få konsekvenser for radioverten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media