Coronaviruset:

Rammet av corona

Underholdningsprogrammene gjør endringer grunnet viruset.

RAMMET: «Ex on the Beach» er blant programmene som nå blir rammet av de nye anbefalingene fra Folkehelseinstituttet. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
RAMMET: «Ex on the Beach» er blant programmene som nå blir rammet av de nye anbefalingene fra Folkehelseinstituttet. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har verden vært hardt ramma av det mye omtalte coronaviruset. Det har også kommet til Norge, og denne uka kom anbefalingen fra Folkehelseinstituttet om at arrangementer med mer enn 500 deltakere avlyses eller utsettes.

Sykdommen ble oppdaget i industribyen Wuhan i Kina, og har siden spredt seg til store deler av verden. I Norge har i skrivende stund 489 mennesker fått påvist coronasmitte, og Folkehelseinstituttet oppdaterte i helga sine karanteneanbefalinger.

Nå tar dermed flere av de store mediehusene i Norge grep, og flere melder endringer i programmet for de neste ukene og månedene.

Blant andre Discovery Norge melder at en rekke premierefester avlyses, i tråd med rådene fra helsemyndighetene, for å ikke bidra til økt smittespredning.

– Når det kommer til premierefesten for «Ex on the Beach», må den dessverre avlyses, slik vi også avlyste festen for Dplay-serien «Sigurd fåkke pult» og «Rednecks i Syden». Vår foreløpige vurdering er at deltakerne kan møte pressen, men vi kommer til å be både presse og deltakere holde seg hjemme hvis de enten føler seg syke eller nylig har kommet hjem fra risikoområder. Dette er i tråd med de rutinene vi har for ansatte, forteller Hanne McBride, kommunikasjonsdirektør i Discovery Norge til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer