Therése Lindgren:

Rammet av mystisk sykdom

- Jeg har aldri hatt så vondt.

MYSTISK SYK: De siste ukene har den svenske influenseren Therése Lindgren fortalt om sterke magesmerter til sine følgere på YouTube. Nå tar hun en pause på grunn av den mystiske sykdommen. Foto: Henrik Montgomery / TT/ NTB Scanpix
MYSTISK SYK: De siste ukene har den svenske influenseren Therése Lindgren fortalt om sterke magesmerter til sine følgere på YouTube. Nå tar hun en pause på grunn av den mystiske sykdommen. Foto: Henrik Montgomery / TT/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske influenseren Therése Lindgren (33) har de seinere åra markert seg som en av de største youtuberne i Sverige. Hun startet opp Youtube-kanalen sin i 2013, og har siden den gang blitt svært populær i sitt hjemland.

Lindgren videoblogger om sminke og skjønnhet, men hun har også delt svært personlige ting med sine over én million følgere på YouTube.

33-åringen har vært åpen om sine psykiske problemer, og fortalt ærlig om blant annet panikkangst. Lindgren har dessuten engasjert seg sterkt i dyrs rettigheter.

Nå tar hun imidlertid en pause fra den populære Youtube-kanalen, avslører hun i et lengre innlegg på Instagram. Årsaken er at hun har blitt syk.

Mystisk sykdom

Lindgren har flere ganger tidligere snakket om sine mageproblemer med følgerne sine, og for to uker fortalte hun i en video at hun hadde store smerter og vanskeligheter med å spise, ifølge Expressen.

Siden den gang har tilstanden bare blitt verre, og i det nevnte Instagram-innlegget skriver 33-åringen at hun knapt har forlatt senga de siste ukene. Hun har vært utendørs bare for å gå morgenturer, i tillegg til at hun har vært to ganger på sykehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer