Bobby Brown:

Rammet av ny tragedie

For fem år siden mistet Bobby Brown datteren. Nå har enda et av hans barn gått bort.

I SORG: Whitney Houston var gift med Bobby Brown frem til 2007. Sammen fikk de datteren Bobbi Kristina sammen. Hun døde et par år etter at Houston selv gikk bort. Nå har tragedien rammet familien nok en gang. Foto: Bei/REX , NTB
I SORG: Whitney Houston var gift med Bobby Brown frem til 2007. Sammen fikk de datteren Bobbi Kristina sammen. Hun døde et par år etter at Houston selv gikk bort. Nå har tragedien rammet familien nok en gang. Foto: Bei/REX , NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For fem år siden var verden vitne til en tragedie som trolig gikk inn på mange. Tre år etter at popikonet Whitney Houston gikk bort på tragisk vis, kom nemlig beskjeden om at datteren hennes hadde lidd samme skjebne. Bobbi Kristina Brown, altså datteren til Houston og musikeren Bobby Brown, ble bare 22 år gammel.

Alt dette har utvilsomt vært vanskelig for den gjenværende familien. Bobby Brown har selv uttalt ved flere anledninger at han har tatt dødsfallene tungt, og at det ikke er hverdagskost å miste både datteren og ekskona.

Nå er familien rammet av tragedie nok en gang. Bobby Brown hadde en gang i tiden hele syv barn, men nå er bare fem av dem igjen. Artisten har nemlig mistet sin sønn, Bobby Brown jr. Han ble bare 28 år gammel.

Funnet død hjemme

People får dødsfallet bekreftet av politiet i Los Angeles. Det er ikke kjent hva som har skjedd eller hvordan kjendissønnen døde, men han skal ha blitt funnet død i sitt eget hjem i Los Angeles.

Ifølge TMZ er det ikke mistanke om at noe kriminelt skal ha forekommet.

Selv om flere detaljer på nåværende tidspunkt ikke er kjent, har det allerede rukket å dukke opp flere kondolanser i sosiale medier. Stjernesønnens bror, Landon Brown, skriver følgende i en rørende hyllest:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer