Presley-familien:

Rammet av nytt dødsfall

Priscilla Presley er i sorg igjen - ett år etter familietragedien.

I SORG: Priscilla Presley, Lisa Marie Presley og Riley Keough mistet et kjært familiemedlem på denne tida i fjor. Nå er de i sorg igjen. Her avbildet sammen i 2015. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
I SORG: Priscilla Presley, Lisa Marie Presley og Riley Keough mistet et kjært familiemedlem på denne tida i fjor. Nå er de i sorg igjen. Her avbildet sammen i 2015. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli i fjor kom den tragiske nyheten om at Benjamin Keough, Elvis og Priscilla Presleys (76) barnebarn, hadde gått bort - bare 27 år gammel.

Dødsårsaken var lenge ukjent, men det ble i seinere tid bekreftet av Los Angeles rettsmedisinske avdeling at Keough tok sitt eget liv, ifølge blant andre BBC.

Trenger du noen å snakke med? Se hvor du kan få hjelp lenger ned i saken.

Det skal naturligvis ha etterlatt de pårørende i stor sorg, og i en uttalelse kom det fram at Lisa Marie Presley (52), Benjamins mor, skal ha vært totalt sønderknust. Også Priscilla, Benjamins bestemor, uttalte seg om sorgen noen dager seinere.

«Dette er noen av de mørkeste dagene i familiens liv. Sjokket ved å miste Ben har vært ødeleggende. Å plassere alle bitene av hvorfor sammen igjen har penetrert sjela mi. Hver dag våkner jeg og håper det skal bli bedre», skrev 76-åringen i et innlegg på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer