Jorun Stiansen:

Rammet av sykdom: - Holdt kjeft lenge

Jorun Stiansen har fått klar beskjed fra legen.

FORBUD: - Jeg har ikke brukt stemmen på lang tid nå, forteller Jorun Stiansen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORBUD: - Jeg har ikke brukt stemmen på lang tid nå, forteller Jorun Stiansen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knapt en måned siden ble det kjent at Jorun Stiansen (37) måtte forlate den populære sangkonkurransen «Stjernekamp», etter at hun endte på en respektabel fjerdeplass.

Tida etter konkurransen har imidlertid ikke bare vært fryd og gammen for artisten. I et ferskt innlegg på Instagram deler hun nemlig at formen ikke er helt på topp for tida.

- Ikke det jeg håpet på

Stiansen forteller åpenhjertig til følgerne sine at hun stort sett har vært sengeliggende siden konkurransen. Det har med andre ord ikke gått helt som planlagt for henne.

«Det fine med når virusjævlene tar deg og man blir sengeliggende over lengre tid er at man får himla god tid til ettertanke og man setter en hel del ting i perspektiv», skriver hun blant annet i innlegget på Instagram.

For tida har nemlig 37-åringen fått taleforbud fra legen. Da Dagbladet tar kontakt med henne kunne hun også fortelle at hun ble syk rett etter finalen i «Stjernekamp».

- Det var ikke dette jeg håpet på rett etter «Stjernekamp»-eventyret. Legen påviste da virus, bronkitt og halsbetennelse, skriver hun i en mail til Dagbladet.

Hun legger til at hun ikke har vært syk på flere år, men at en kombinasjon av en stressende høst, corona og restriksjoner kan være en årsak til det.

- Det ble nok den cocktailblandingen som gjorde utslaget for meg, og er nok grunnen til at viruset sitter så hardt i, forteller hun.

FLØRT: Kristian Stenseng forteller om flørten han hadde med Jorun Stiansen under «Idol». Vis mer

- Redd for å ødelegge

Med råd fra legen må Stiansen inntil videre ta det med ro og bevare stemmen best mulig til viruset er borte. På spørsmål om det har vært utfordrende, svarer hun følgende:

- Jeg har ikke brukt stemmen på lang tid nå, og når samboeren min sier at han savner «gneldret» mitt vet vi at jeg har holdt kjeft lenge. Ellers savner jeg å snakke med familien og vennene mine, sier hun.

Stiansen har nemlig bare sett sin nærmeste krets én gang etter at hun kom hjem fra «Stjernekamp», og legger ikke skjul på at hun gleder seg veldig til fest og moro med de igjen.

RUNDLURT: Wanda Mashadi blir helt satt ut når Jorun Stiansen lurer henne til å tro hvem som er Joruns biologiske far... Lyd/video: P4. Vis mer

Etter en lengre periode uten noen form for tale, er det en ting hun virkelig ser fram til når forbudet er over:

- Da kan jeg prate og synge hull i skallen på de rundt meg igjen, uten å være redd for å ødelegge stemmen, forteller hun avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer