Kim Kardashian:

Raner håner 911-tabbe

Yunice Abbas skal være en av fem som sto bak det brutale ranet av Kim Kardashian i 2016. Nå kommer han med innrømmelsen i bokformat.

RANSBOK: Ranet av Kim Kardashian er nå blitt bok. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
RANSBOK: Ranet av Kim Kardashian er nå blitt bok. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er over fire år siden Kim Kardashian (40) ble bundet fast i hotellrommet hun bodde i, under besøket til Paris. Fem bevæpnede ranere brøt seg inn og tok på brutalt vis eierskap til verdier på rundt 90 millioner kroner.

Kardashian har fortalt at hun fikk rettet en pistol mot seg, før ranerne tapet igjen både munnen og øynene hennes. Venninna og stylisten Simone Harouche skal ha gjemt seg på et baderom i underetasjen.

Det brutale ranet har blitt omtalt en rekke ganger siden det fant sted i 2016. Realitystjerna har også flere ganger uttalt seg om det.

«Jeg bandt Kim Kardashian»

Til tross for at hendelsen ligger flere år tilbake i tid, er ingen foreløpig dømt. Fem personer skal ha stått bak selve ranet, men rettssaken har foreløpig latt vente på seg.

Derfor vekker det nå oppsikt at en av de fem gir ut bok om ranet - som han innrømmer at han var med på. Yunice Abbas har døpt boka «Jeg bandt Kim Kardashian», og den er ventet i hyllene 4. februar.

Her gjør han blant annet narr av Kardashian og vennen og forsøket deres på å redde seg ut av situasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer