Henrik Elvejord Borg:

Ranet og skadet: - Skar seg totalt

Men elleve skruer og to metallplater blir ikke det endelige punktumet for turen.

SKADET: Realityprofil Henrik Elvejord Borg er for tida på tur gjennom Asia. Partyturen har derimot ikke gått helt etter planen for 24-åringen, som nå ligger på sykehus. Han hevder også å ha blitt ranet. Foto: Andreas Fadum, Privat
SKADET: Realityprofil Henrik Elvejord Borg er for tida på tur gjennom Asia. Partyturen har derimot ikke gått helt etter planen for 24-åringen, som nå ligger på sykehus. Han hevder også å ha blitt ranet. Foto: Andreas Fadum, Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter sommeren skal den andre sesongen av norske «Ex on the Beach» sendes, og flere har stilt spørsmål ved om de kommende deltakerne vil klare å toppe fjorårets.

I den første sesongen fikk vi servert alt fra gruppesex til fyllekrangling, og flere av profilene har i ettertid klart å holde seg aktive i rampelyset. Blant dem finner vi Oslo-mannen Henrik Elvejord Borg (24), som etter realitydeltakelsen har debutert som både forfatter og artist.

Etter et intenst halvår med mye jobb, presse og oppmerksomhet, bestemte han seg for å dra på en skikkelig heisatur til Asia. De første ukene gikk fint for seg, men på den siste delen av turen, som han nå er på, har ikke ting gått helt etter planen.

Forfatteren hevder nemlig å ha blitt ranet i Phuket for noen dager siden. Om ikke det var nok, ligger han nå på sykehus på Bali etter flere vonde brudd i høyre bein.

Se dette innlegget på Instagram

Ikke vær nebbete

Et innlegg delt av Henrik Elvejord Borg (@henrixborg)

- Brakk tvert av

- Jeg var ute dagen før, og drakk en god del sprit. Det er flere nordmenn her nede, så jeg festet med de og hadde en ganske vill kveld. Da jeg våknet dagen etter var det rett på pool party, hvor det var fullt kjør og høy champagneføring, sier Elvejord Borg når han på telefon forklarer hvordan skaden skjedde.

- Jeg skulle prøve å ta en «backflip», men det skar seg totalt. Beinet mitt brakk tvert av, hevder han.

24-åringen sier til Dagbladet at han har brukket leggbeinet og den ene ankelen. Det resulterte i at han nå har, etter mye om og men, fått operert inn hele elleve skruer og to metallplater i beinet.

AU: Henrik Elvejord Borgs pool party endte med sykehusinnleggelse og elleve skruer i høyre bein. Foto: Privat
AU: Henrik Elvejord Borgs pool party endte med sykehusinnleggelse og elleve skruer i høyre bein. Foto: Privat Vis mer

- Det var ikke like enkelt å få en operasjon her nede. Jeg ble sendt til et sykehus i ambulanse, og måtte ta røntgen. Det ble raskt bestemt at jeg måtte operere, men forsikringsselskapet mitt ville ha meg på et annet sykehus. Så da ble jeg kjørt ut, havna i grøfta, måtte på et hotell og så omsider til et nytt sykehus, sier han.

Operasjonen har gått bra, og det eneste han egentlig kan klage på er mangel på smertestillende. «De har ikke morfin her», humres det. Han anslår at han nå har en nedetid på rundt tre måneder, og for en som i stor grad lever av utseendet sitt, kan tre måneder uten trening bli en påkjenning.

- Det er fullstendig krise, og jeg har ikke de største beina fra før av heller. Det blir en rar omstilling, forteller han fra sykesenga.

Tross mindre funksjonelle bein enn normalt, skal han ikke ligge på latsiden. Han har planer om å bli igjen i en måned til, og tar alt derfra videre.

- Nå skal jeg leie meg en villa. Jeg skal bare sitte og skrive, så det blir nok deilig. Hva som skjer etter det, har jeg ingen oversikt over.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

- Ranet med kniv

At han har penger igjen er bare flaks, om vi skal tro han. Et par dager før han ankom Bali, skal han nemlig ha blitt ranet med kniv i Thailand.

- Det kom sånn tre karer bort til meg, og truet meg med kniv. Jeg var så jævlig dritings, og var egentlig ikke så gira på å få buken spjæra, så jeg ble med de til minibanken. Jeg hadde 12 000 på konto, og tok ut alt til dem. Etter det lot de meg gå, sier han, og erkjenner han er glad han faktisk hadde penger på konto.

- Hvem vet hvordan det ville gått om det var tomt der.

Elvejord Borg sier han ikke rakk å anmelde hendelsen, siden han skulle videre til Bali dagen etter. Det virker derimot som han tar hele situasjonen med ro, tross pengemangelen.

- Jeg skulle få en ganske saftig lønning dagen etter, så jeg har mer enn nok penger. Jeg har allerede solgt et par russelåter, og boka selger fortsatt. Jeg har jo blitt influenser, vet du, ler han.

Pengene på konto får han ikke brukt riktig ennå. Han forteller at han etter planen skal skrives ut av sykehuset i morgen, og at han nå går inn i ei tid med krykker som beste hjelpemiddel. Den siste dagen på sykehuset planlegger han å bruke rolig.

- Jeg har så satans vondt, så nå skal jeg prøve å bli venn med hun sykepleieren, så jeg kan få noe inn i årene her, flirer han.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer