Julie Grindbakken:

Ransmann dømt: - Jeg sliter med traumer

Ett år etter at en fremmed mann sto på soverommet hennes med kniv, kan endelig den tidligere reality-profilen legge saken bak seg.

RANER BLE DØMT: Julie Grindbakken (23) ble truet med kniv da en mann tok seg inn i leiligheten hennes. Foto: Ray of Norway
RANER BLE DØMT: Julie Grindbakken (23) ble truet med kniv da en mann tok seg inn i leiligheten hennes. Foto: Ray of Norway Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I juni i fjor opplevde den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Julie Grindbakken (23) å bli brutalt og voldelig ranet i sitt eget hjem. For ei uke siden ble en 34 år gammel mann dømt som følge av hendelsen.

Det var Bergens Tidende som først omtalte saken.

Ifølge avisa er ikke retten i tvil om at det er 34-åringen som er ransmannen, og dommerne betegner ranet som grovt fordi vedkommende brukte kniv mot Grindbakkens hals.

Grindbakken er imidlertid ikke den eneste kvinnen som er blant ofrene i saken. Den 34 år gamle mannen dømmes også for å ha brutt seg inn i boligen til en annen kvinne i Bergen, hvor han stjal en datamaskin. I tillegg har han slått en kvinne som var leietaker samme sted som ham. Ved et tilfelle beit han henne og skår av håret hennes med en kniv.

Bergens Tidende skriver at tiltalen mot mannen hadde totalt tolv poster som blant annet inneholder ran og vold, trusler, narkotikabesittelse og misbruk av bankkort.

Han dømmes til fengsel i ett år og åtte måneder. 34-åringen fikk redusert straff etter at han ble funnet å være psykisk utviklingshemmet. I tillegg får han strafferabatt fordi han har tilstått noen av forholdene i tiltalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer