King Von

Rapper (26) skutt og drept

Tre drept og flere til sykehus etter skyting i Atlanta.

DREPT: King Von ble fredag drept i Atlanta. Foto: Skjermdump fra Instagram
DREPT: King Von ble fredag drept i Atlanta. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Fredag kveld skriver flere amerikanske medier, deriblant People, at den amerikanske rapperen Dayvon Daquan Bennett (26), trolig best kjent under artistnavnet King Von, er skutt og drept i Atlanta.

Politiet i Atlanta, Georgia, bekrefter i en uttalelse til det amerikanske magasinet at rapperen sammen med to andre ble drept etter en skyting utenfor en nattklubb i byen.

Tre andre er sendt til sykehus etter hendelsen. Politiet har så langt arrestert to mistenkte i saken.

- Det er vår forståelse at Dayvon Bennett, eller King Von, ble skutt og drept under skytingen denne morgenen, sier politiet i en uttalelse til People.

- I tillegg ble ikke Bennett lokalisert på stedet, men ankom sykehuset kort tid etter skytingen via privat kjøretøy. Etterforskningen av hendelsen pågår fortsatt, sier politiet videre.

GIKK BORT: Sean Connery er død, 90 år gammel. Vis mer

- Stor sorg

Den 26 år gamle rapperen delte nylig på Instagram at han skulle opptre på en nattklubb i Atlanta torsdag kveld, og hans bortgang tas svært tungt av mange som kjente ham.

«Det er med stor sorg jeg må bekrefte at King Von har gått bort. Jeg snakket med manageren hans som heldigvis overlevde skudd og er på bedringens vei på sykehus. Imidlertid bekreftet Vons manager at han ble skutt og ikke overlevde», skriver DJ Akadamiks på Twitter.

Chance The Rapper på sin side er i sjokk over den tragiske nyheten.

«Dette året har vært tøft. Hvil i fred Von og gud velsigne ham og hans familie. Jeg kan ikke tro det», skriver han.

Kin Von hadde en rekke hits i løpet av sin forholdsvis korte karriere, men vil nok trolig huskes best for «Crazy Story» som kom ut i 2018. Låta nådde nummer fire på Billboard Hot 100-listen.

Von var signert med plateselskapet til Lil Durk, Only the Family and EMPIRE.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer