Patrick Stay:

Rapper ble drept

Han ble 36 år gammel.

DØDE: Patrick Stay døde som følge av knivstikking. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Patrick Stay døde som følge av knivstikking. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig søndag ble det kjent at den kanadiske rapperen Pat Stay, hvis egentlige navn er Patrick Stay, døde etter en knivstikking som fant sted i Halifax sentrum. Det skriver CBC News.

Han ble 36 år gammel.

Politiet i Halifax opplyser at en obduksjon har fastslått at det var rapperen som ble drept. Videre informerer de om at han ble fraktet til sykehus, hvor han seinere ble erklært død.

En talsperson for politiet, John MacLeod, hadde ingen informasjon om hva som førte til knivstikkingen eller om det var noen vitner til stede.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

Stay, som opprinnelig kommer fra byen Dartmouth, ble hyllet for sine prestasjoner i «rap battles», der to rappere konfronterer hverandre foran et publikum ved å bruke en blanding av skryt, fornærmelser og rim.

Han hadde også en stor følgerskare i sosiale medier, og la ut en ny låt for bare to dager siden, som allerde har fått 50 000 visninger på YouTube.

Rettelse:

I en tidligere versjon av denne saken ble drapet på rapperen Pat Stay koblet til massedrapene i James Smith Cree Nation og Weldon i Canada, der ti mennesker ble drept. Drapet på rapperen, som også skjedde søndag morgen, har ingen sammenheng med massedrapene.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer