Jeremih:

Rapper kjemper for livet

Rapperen Jeremih er innlagt på intensivavdelingen etter å ha blitt smittet av corona.

CORONASMITTET: Den amerikanske rapperen Jeremih (til høyre) ligger for tida innlagt på intensivavdelingen i Chicago. Her er han avbildet på scenen sammen med DJ Khaled i fjor. Foto: Chris Pizzello / INVISION / TT / NTB
CORONASMITTET: Den amerikanske rapperen Jeremih (til høyre) ligger for tida innlagt på intensivavdelingen i Chicago. Her er han avbildet på scenen sammen med DJ Khaled i fjor. Foto: Chris Pizzello / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 33 år gamle amerikanske rapperen Jeremih, hvis egentlige navn er Jeremy Phillip Felton, er blitt innlagt på intensivavdelingen etter coronasmitte.

TMZ var kjapt ute til å skrive om dette, men har ikke fått det bekreftet av annet enn kilder, som skal være tett på rapperen. Ifølge TMZ har rapperen blitt plassert i en respirator.

INNLAGT: Her er Jeremih avbildet i 2009. Foto: Jeff Christensen / AP / NTB
INNLAGT: Her er Jeremih avbildet i 2009. Foto: Jeff Christensen / AP / NTB Vis mer

Innlagt

Det er derimot den verdenskjente rapperen Curtis James Jackson III (45), bedre kjent under artistnavnet 50 Cent, som bekrefter at Jeremih er innlagt. Det gjør han i form av et innlegg på Instagram.

«Be for vennen min, Jeremih. Han har det ikke bra, denne corona-dritten er ekte. Han ligger på intensivavdelingen i Chicago», skriver rapperen til et bilde av han og Jeremih sammen.

50 Cent er imidlertid ikke den eneste i rap-miljøet som har delt sin støtteklaring til Jeremih, men også rapperen Chancelor Johnathan Bennett, som går under artistnavnet Chance The Rapper, skriver følgende på Twitter:

«Vær så snill, ta et sekund til å be for vennen min, Jeremih. Han er som en bror for meg og han er syk akkurat nå. Jeg tror på jesus' helbredende kraft, så Vær så snill å be en bønn for ham hvis du har mulighet».

Rapperne Meek Mill (33) og Big Sean (32) og sangeren Toni Braxton (53), viser også sin støtte til rapperen på Twitter:

Samarbeidet med flere stjerner

Jeremihs produsent HitMaka skriver på Twitter at han føler seg fortapt uten rapperen, og forklarer at Jeremih tidligere reddet livet hans.

«Jeg sier det offentlig når jeg kan fordi jeg føler at denne verdenen aldri ga ham blomstene han fortjener, og han har påvirket så mange av oss», fortsetter han.

SMITTET: Johnson bekrefter at han har vært gjennom den «svært tøffe» sykdommen. Video: @therock Vis mer

Ifølge People slo Jeremih gjennom som artist med debutalbumet «Jeremih» i 2009. Noen av hitlåtene hans inkluderer «Imma star (Everywhere we are)», «Birthday sex», «Oui», «Planez» og «Down on me».

I 2016 ble 33-åringen nominert til en Grammy-pris for beste RnB-låt for «Planez» sammen med J Cole. Rapperen har også samarbeidet med artister som Kanye West og Nicki Minaj.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer